iuliana_florentina

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 17.02.2015

RETETE11
PRIETENI23
Retete

Trandafiri din foietaj si mere

In Dulciuri la 28 Sep 2015

Spalam merele ,le taiem pe jumatate, le scoatem cotoarele si le taiem apoi in feliute fine. Le punem intr-un vas cu lingura de zahar si zeama de lamaie, le acoperim cu apa cat sa le acopere si le punem la fiert. Dupa ce a dat in clocot, mai lasati-le doar un minut-doua, cat sa se...

PRAJITURA CU CAISE SI FISTIC

In Dulciuri la 26 Iun 2015

Intr-un bol mixam cu un mixer ouale cu zaharul si un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul, devin cremoase si deschise la culoare. Adaugam iaurtul, uleiul, vanilia si faina cernuta impreuna cu praful de copt ,amestecand cu un tel. Acoperim cu hartie de copt udata inainte o tava...

Dulceata din flori de soc

In Dulceata / Gem la 19 Mai 2015

In primul rand trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare si sa culegem florile potrivite.Inflorescenta trebuie sa aiba toate florile deschise,sa nu aiba inca boboci deoarece florile nu se vor desprinde usor. Le spalam rapid cu apa rece si le lasam sa se scurga foarte bine,apoi desprindem...

PRAJITURA CU CAPSUNI

In Dulciuri la 10 Mai 2015

Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am mixat impreuna cu indulcitorul, apoi am adaugat uleiul si apa. Albusurile batute spuma le-am adaugat amestecand usor in compozitie, dupa care am incorporat lingura cu lingura faina si praful de copt. Am turnat compozitia intr-o tava...

Biscuiti cu ovaz si merisoare

In Retete diabetici la 3 Mai 2015

Intai am pregatit toate ingredientele,astfel incat untul sa aiba timp sa se inmoaie. In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am inceput sa mixez, am adaugat oul mixand in continuare, asigurandu-ma ca indulcitorul natural s-a topit (se topeste mai greu decat zaharul). Am...

Spaghete cu ton si masline

In Ton la 14 Apr 2015

Prima data punem apa la fiert pentru spaghete, de obicei se pune 1 l de apa pentru 100 g de paste. Cand a dat in fiert, saram si punem la fiert pastele atat catimp cat scrie pe ambalaj. Intr-o tigaie incingem uleiul si calim putin usturoiul tocat, apoi adaugam sucul sau rosiile cubulete,...

Desert cu ciocolata si lapte condensat

In Dulciuri la 17 Mar 2015

Prima data tocam marunt ciocolata. Intr-o craticioara la foc mic punem laptele condensat, ciocolata tocata, un praf de sare si amestecam continuu pana se omgenizeaza bine compozitia si ciocolata este complet topita. Stingeti focul si adaugati vanilia si nucile tocate. Pentru un plus de...

Prajitura cu mere - de post

In Dulciuri la 2 Mar 2015

Prima data amestecam bine intr-un vas grisul,faina,zaharul,sarea si praful de copt. Spalam merele (de preferat sa fie mere zemoase ) , le dam pe razatoarea mare cu tot cu coaja( daca nu va place cu coaja,curatati-le inainte ).Le amestecam apoi cu uleiul si esenta de vanilie....

Supa crema de dovleac

In Supe la 18 Feb 2015

Intr-o craticioara incalzim uleiul de masline si calim cateva minute la foc mic,ceapa tocata si usturoiul taiat felii. Decojim dovleacul si cartofii ,ii taiem cubulete si-i punem in cratita peste ceapa. Continuam sa calim in continuare inca 2-3 minute si apoi adaugam supa de legume si saram...

Muffins cu nutella

In Dulciuri la 18 Feb 2015

Sunt foarte usor si rapid de facut. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate, faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Intr-un alt vas (eu folosesc un pahar gradat ) batem usor oul, adaugam laptele, uleiul si esenta . Apoi turnam ingredientele lichide peste cele solide,...

Rulada cu somon afumat si spanac

In Somon la 17 Feb 2015

Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza . Impartim compozitia de spanac in...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 28.09.2015

Trandafiri din foietaj si mere

publicat la 26.06.2015

PRAJITURA CU CAISE SI FISTIC

publicat la 19.05.2015

Dulceata din flori de soc

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]