Am spalat pulpele de pui apoi le-am taiat fasii.
Am tocat usturoiul marunt.
Am amestecat toate condimentele de mai sus cu uleiul apoi am imbracat puiul cu acest amestec. Punem puiul intr-o tigaie pe foc si lasam aproximativ 15-20 minute pana ce carnea este fiarta. Adaugam putina apa daca...
Se spala carnea bine si se tamponeaza cu un servet . Se cresteaza in adancime pe lungime si pe latime, apoi se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Intr-un castron se amesteca mierea, mustarul si sucul de la cele doua portocale .Se aseaza pulpa de carne in tava...
Pulpele de pui se spala si se curata de piele . Intr-un bol se pregateste sosul din ingredientele de mai sus (se amesteca toate condimentele cu uleiul si vinul) apoi se rastoarna peste carne. Daca mai este nevoie de lichid se completeaza cu putina apa .
Se introduc la cuptor. Se servesc...
Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa rece cu sare si foi de dafin, cca 30 min. Dupa ce a fiert se scoate din apa, se curata de pielite si grasimi si se feliaza. Se pune iar la fiert pt 10 min. Maslinele se dau si ele in fiert pt a se desara Se toaca ceapa marunt si...
Se dezoseaza carnea de pui, se taie bucati subtiri si se condimenteaza. Se curata cartoful si se feliaza. Ciupercile se spala. Cascavalul se da pe razatoare. Intr-un vas de yena se aseaza puiul,apoi felii de branza si cascaval ras. Peste cascaval se pune un rand de cartofi, ou batut,...
Aripioarele se spala , se taie in trei bucati : se folosesc doar primele doua parti. Se pun la fiert in apa rece, in care se dizolva delikat (aproximativ 5-10 min. decand a inceput sa fiarba). Se scot si se lasa sa se scurga . Cat se racesc se pregateste amestecul prin care se vor tavali...
Pulpe de pui cu rosii pe "pat" de cartofi
Am spalat pulpele de pui apoi le-am taiat fasii. Am tocat usturoiul marunt. Am amestecat toate condimentele de mai sus cu uleiul apoi am imbracat puiul cu acest amestec. Punem puiul intr-o tigaie pe foc si lasam aproximativ 15-20 minute pana ce carnea este fiarta. Adaugam putina apa daca...
Pulpa de porc glazurata
Se spala carnea bine si se tamponeaza cu un servet . Se cresteaza in adancime pe lungime si pe latime, apoi se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Intr-un castron se amesteca mierea, mustarul si sucul de la cele doua portocale .Se aseaza pulpa de carne in tava...
Pulpe de pui in sos
Pulpele de pui se spala si se curata de piele . Intr-un bol se pregateste sosul din ingredientele de mai sus (se amesteca toate condimentele cu uleiul si vinul) apoi se rastoarna peste carne. Daca mai este nevoie de lichid se completeaza cu putina apa . Se introduc la cuptor. Se servesc...
Limba cu masline
Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa rece cu sare si foi de dafin, cca 30 min. Dupa ce a fiert se scoate din apa, se curata de pielite si grasimi si se feliaza. Se pune iar la fiert pt 10 min. Maslinele se dau si ele in fiert pt a se desara Se toaca ceapa marunt si...
Pui surpriza
Se dezoseaza carnea de pui, se taie bucati subtiri si se condimenteaza. Se curata cartoful si se feliaza. Ciupercile se spala. Cascavalul se da pe razatoare. Intr-un vas de yena se aseaza puiul,apoi felii de branza si cascaval ras. Peste cascaval se pune un rand de cartofi, ou batut,...
Aripioare picante
Aripioarele se spala , se taie in trei bucati : se folosesc doar primele doua parti. Se pun la fiert in apa rece, in care se dizolva delikat (aproximativ 5-10 min. decand a inceput sa fiarba). Se scot si se lasa sa se scurga . Cat se racesc se pregateste amestecul prin care se vor tavali...