gaby_duceag

8

Bucataras
Minunat

Brosteni, Suceava

Bucataras din 14.10.2009

RETETE620
PRIETENI342
Retete / Mancaruri de legume

Legume la cuptor - Reteta simpla si gustoasa de post

In Mancaruri de legume la 4 Aug 2024

Cum se prepara Legume la cuptor - Reteta simpla si gustoasa de post Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Toate legumele se spala bine. Cele cu coaja si cotor se curata, apoi se portioneaza. Cartofii se taie in 4-6 bucati, ardeii si morcovii fasii, sfecla felii, ceapa in 4/6. Se pun...

Hribi cu smantana

In Mancaruri de legume la 25 Feb 2019

Mod de preparare Hribi cu smantana Pentru inceput pui la foc mic ulei (3 linguri) + 50-80 g unt.  Untul da gust grozav mancarii dar nu merge pus fara ulei, ca se arde. Pune ceapa tocata (eu pun 2, ajuta la ingrosarea sosului) si caleste pana se inmoaie.  Adauga hribii (ii tai cum...

Fasole cu costita si smantana

In Mancaruri de legume la 22 Ian 2014

Simplu, simplu de tot! Intr-o tigaie incinsa pune costita taiata fasii subtirele. Sau...cum vrei tu, ce daca le tai mai groase? :))) Lasa-le la calit pana se rumenesc frumos, asa cum numa' ele pot :D Cu o palete scoate-le in ceva, in ce vrei tu :)), si acopera-le sa ramana calde. In...

Tocanita de hribi cu smantana

In Mancaruri de legume la 28 Feb 2013

Pune uleiul la incins intr-o tigaie. Ceapa curat-o si tai-o julien (sau toac-o). Lasa ceapa la calit apoi adauga ciupercile taiate sau tocate si caleste-le impreuna inca 10 minute amestecand. Adauga apa si lasa la foc mediu aproximativ 20 minute. Daca este cazul mai adauga cate putina apa,...

Legume gratinate cu cascaval si oua

In Mancaruri de legume la 20 Iun 2012

Pui un vas cu 2 l apa si jumatate de lingurita sare, la fiert. Cand apa clocoteste pui legumele si lasi sa fiarba 8 minute. Le pui la scurs. Topesti intr-o cratita putin unt, tai ceapa juliene si o calesti 2-3 minute. Adaugi dovlecelul taiat cubulete si usturoiul feliat. Lasi la foc mic 5...

Cartofi taranesti

In Mancaruri de legume la 9 Mai 2012

Se incinge ulei intr-o cratita cu fund dublu (sau tigaie). Cartofii se curata si se taie cuburi mari. Se plonjeaza in uleiul incins. Se lasa la foc iute sa se rumeneasca invartindu-i dupa 2-3 minute. Cand sunt rumeniti adaugati o ceasca de apa si puneti capac pe cratita, lasandu-l ferit...

Sufleu de dovlecel

In Mancaruri de legume la 27 Iul 2011

Mi-a venit ideea acestui sufleu, simplu de altfel, privind mini tartele prietenului meu Cristi . N-am eu ansoa :)) nu gatesc io in stil Michelin :)) nici fara grasimi, insa sufleul asta e minunat! Ba mai mult binevenit pentru a valorifica unul dintre dovleceii pe care-i am de vreo...

Budinca cu spanac

In Mancaruri de legume la 6 Apr 2011

Vreau astazi sa va mai prezint o reteta spectacol Ce daca m-am dus in bucatarie sa fac spirala de clatite cu spanac si mi-o fo' lene si a iesit budinca? Ce daca am pus in vas mic si a curs in cuptor si mirosea casa mea ca la stana? Ce daca m-am ars la doua degete cand am scos din cuptor?...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]