publicat la 18.05.2017
publicat la 12.05.2017
publicat la 12.05.2017
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Ten la cuptor cu legume
Pestele curățat si spălat bine, se pune intr-o tava încăpătoare in care adăugăm ulei de floarea soarelui sau de măsline. Condimentam pestele si interior si exterior. Tăiem legumele si le punem in tava lângă peste. Acoperim cu folie de aluminiu, apoi dam totul la cuptor...
Pastrav prajit
Curatam pastravul daca l-ati cumparat viu, il spalam bine in apa rece. Se condimenteaza cu sare si se prajeste in uleiul incins, mai intai pe o parte pana capata o culoare aramie apoi pe partea cealalta. Se scoate pe o farfurie pe care punem un servetel ca sa se stoarca surplusul de ulei....
Sprot prajit in ulei
Spalam bine pestele si daca nu e curatat, trebuie curatat pe interior. Puteti alege sa le scoateti si coloana vertebrala, daca nu va place sa simtiti oasele. Eu am ales sa le scot si coloana vertebrala. Se spala din nou, apoi se condimeneaza cu sare si, daca preferati, si piper. Intr-o tigaie,...