Carnea se spala si se taie bucatele apoi se pune la prajit in uleiul incins.
Cand carnea a devenit alba se adauga ceapa si se prajeste pana devine aurie apoi se adauga ardeiul taiat. Cand devine auriu se adauga apa si se lasa sa fiarba...
Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se...
Se pune carnea la fiert. Cand se formeaza spuma se indeparteaza si cand nu se mai face deloc spuma se adauaga ceapa, morcovul si telina sau pastarnacul taiate cuburi.
Dupa ce acestea au fiert se adauga sarea si vegeta - doar daca va place in...
Se prepara pudding-ul conform instructiunilor de pe plic.
Se curata bananele si se taie felii subtiri.
Se rup piscoturile in bucatele mici si se adauga impreuna cu bananele in pudding.
Se amesteca bine totul si se pune intr-o...
Se fierbe carnea de pui cu vegeta si putina sare.
Intre timp se prepara taiteii de casa (faina, 1 ou si sare). Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o coca care apoi se intinde cat se poate de subtire si se taie in 4. se lasa sa...
Se curata bananele si se taie in doua pe lung. Se asaza intr-un vas si peste ele se adauaga zaharul vanilat, esenta de rom si zeama de la lamaie si se lasa 30 minute
Dupa aceea se pun in tava piscoturile peste care se adauga...
Se fierbe carnea de pui si se lasa la racit
Se curata ciupercile de coaja, se spala si se toaca marunt
Dupa ce s-a racit carnea de pui se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, ciupercile, castravetii tocati marunt, usturoiul tocat...
BLATUL
Se separa oualele. Albusul se bate impreuna cu zaharul pudra pana devine spuma. Galbenusul se bate separat cu un strop de sare. Se adauga incet galbenusul peste albus apoi se amesteca faina cu praful de copt si cacao si se adauga cate...
Mancarica de porc cu legume
Carnea se spala si se taie bucatele apoi se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea a devenit alba se adauga ceapa si se prajeste pana devine aurie apoi se adauga ardeiul taiat. Cand devine auriu se adauga apa si se lasa sa fiarba...