publicat la 16.02.2015
publicat la 16.02.2015
publicat la 31.03.2014
Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de ton cu maioneza
Se scurge pestele bine de apa, se spala ceapa verde si se toaca marunt, se adauga peste peste intr-un castron si se amesteca bine impreuna cu maioneza, piperul si mararul verde tocat. Se fac tartine si se serveste rece! Este un aperitiv rapid si foarte bun pe care il puteti face chiar si...
Placinta cu spanac si foi Phyllo
Mai intai scoateti foile de placinta din congelator, cu aproximativ 2 ore inainte de a va apuca de umplutura. Umplutura se face exact ca o mancarica de spanac. Se toaca ceapa si se inabuse cateva minute pana se inmoaie. Se adauga apoi spanacul congelat in aceeasi cratita si se acopera...
Zacusca rapida
Coacem vinetele, le curatam de coaja si le scurgem de sucul amar cca 2 ore. Eu le-am avut congelate, am copt asta vara si am avut in congelator. In Romania se gasesc vinete congelate si la magazin, la noi in Canada lumea nu consuma vinetele ca noi, asa ca am fost nevoita sa cumpar si sa...
Rulada de ciuperci
Spalam ciupercile de eventualele impuritati, le taiem in 4 si le punem la fiert Intre timp taiem o ceapa si o calim in cateva linguri de ulei Cand ciupercile sunt fierte, le scurgem bine de zeama si le tocam in robotul de bucatarie cat de marunt ne place. Daca nu aveti robot, le tocati cu...
Desert tort de biscuiti
Crema de vanilie: Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile tare cu un praf de sare apoi le bagam la frigider pana facem crema. Intr-un castron punem galbenusurile pe care le amestecam cu amidonul si cu 150 ml lapte, pana se dizolva bine amidonul. Cealata parte de lapte o...
Biscuiti cu cacao si nuci
Punem faina cu cacaoa si cu praful de copt intr-un castron. Untul, la temperatura camerei, se freaca cu zaharul pana se spumeaza apoi adugam galbenusul de ou, laptele si vanilia si frecam pana se incorporeaza. Adaugam apoi faina si cacaoa in ploaie si incorporam cu ajutorul unei linguri de...