O intrebare
27.10.2011 / 21:43
ela a spus:
eu raman blocata pe toate retetele pe care intru din cauza reclamei de la kinder ...e groaznic...nici comentariile nu le pot scrie
eu cred c-a setat ceva mircea numa' pt tine ca te vazu' dulce ca un kinder ca pe mine nu ma blocheaza
si ce m-as lasa si io oleaca blocata de mircea :
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 27.10.2011 22:04:12
27.10.2011 / 21:51
Citeazagaby_d a spus:
eu cred c-a setat ceva mircea numa' pt tine ca te vazu' dulce ca un kinder ca pe mine nu ma blocheaza si ce m-as lasa si io oleaca blocata de mircea :
No hai sa ma blocheze si pe mineasa,cam o saptamana cu Mircea
27.10.2011 / 21:52
Citeazaela a spus:
eu raman blocata pe toate retetele pe care intru din cauza reclamei de la kinder ...e groaznic...nici comentariile nu le pot scrie
Da Ela...si uite asa ajungi sa detesti reclamele...stiu ca-s necesare...dar nah...cele tupeiste ma scot din minti
27.10.2011 / 21:53
Citeazadiaconta a spus:
No hai sa ma blocheze si pe mine asa,cam o saptamana cu Mircea
Mamaaa Dia
27.10.2011 / 21:55
Citeazagaby_d a spus:
eu cred c-a setat ceva mircea numa' pt tine ca te vazu' dulce ca un kinder ca pe mine nu ma blocheaza si ce m-as lasa si io oleaca blocata de mircea :
nu cred ca Mircea e de vina Mircea nu ma mai iubeste,nici macar nu mai vorbeste cu mine ...cred ca e indragostit de Dia
Recomandari pentru tine si casa ta
27.10.2011 / 22:01
ela a spus:
nu cred ca Mircea e de vina Mircea nu ma mai iubeste,nici macar nu mai vorbeste cu mine ...cred ca e indragostit de Dia
ce sa facem ela, suferim si noi asa mocnit
dia tot a zis ca vrea, ca vrea ..pe noi omu' ne stie maritate si sufletist cum e s-o fi axat catre oameni cu nevoi sufletesti mai acute....
cumplit..
groaznic..
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 27.10.2011 22:04:49
27.10.2011 / 22:02
Citeaza
aaaa, acum am citit mai atent
"nu cred ca Mircea e de vina Mircea nu ma mai iubeste,"
ahaa, deci v-ati iubit nebunaticilor
27.10.2011 / 22:35
Citeazagaby_d a spus:
ce sa facem ela, suferim si noi asa mocnit dia tot a zis ca vrea, ca vrea ..pe noi omu' ne stie maritate si sufletist cum e s-o fi axat catre oameni cu nevoi sufletesti mai acute.... cumplit.. groaznic..
Da' s-o opreasca careva pe fata asta dom'le,ca ne fura toti barbatiiei dracia dracului
27.10.2011 / 23:21
Citeazadiaconta a spus:
Da' s-o opreasca careva pe fata asta dom'le,ca ne fura toti barbatii ei dracia dracului
27.10.2011 / 23:55
Citeaza
Ce telenovela , dom'le aici . Iubiri , setari , permutari .
Reclama e groaznica imi blocheaza si mie paginile de pierd o gramada de timp sa accesez ce -mi place
28.10.2011 / 12:20
Citeazadiaconta a spus:
Da' s-o opreasca careva pe fata asta dom'le,ca ne fura toti barbatii ei dracia dracului
28.10.2011 / 12:54
Citeazagaby_d a spus:
unele i-au ferecat in casa,nu-i mai lasa neinsotiti niciundechiar daca zic ca nu-i asa