08.02.2010 / 21:58
Citeaza
eu tot pe Rivka o bag la inaintare!!
asa de tare ma distrez la subiectul asta, imi place tare!!
08.02.2010 / 23:39
Citeaza
pfaaa, pe mine m-a eliminat, tocmai cind visam ca o sa fiu noul Spiderman ... Anca, tu ai ajuns in pole-position pt dupa virgula ca sa zic asa
08.02.2010 / 23:55
Citeaza
Doamnelor, pe loc repaus. Pe mine ma asteapta baiatul asta. A scris negru pe alb.
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza fara ulei-Cuptor cu aer cald, Air Fryer 2000W
09.02.2010 / 00:11
Citeazadanygospodina a spus:
Da, Ghini, uai Alex, doar acsientu? Eu ma strofoc aisia di duminica icoasi si ...doar atata? Pai, o s-o carnesc spri bucatarii, poati ti mai vrajasc cu seva. O si impusc si ieu doi diodati. Si cu copchilu, 3! S-asa fetili istea mi-o sarit in cap ci n-aveam ochielarii pi nas cand am sitit riegulamentu, si amu tre s-o hranesc pi aia cu niamuri din Dasia, numai sio vad si ma gandesc cu si (mancari) sa-i inchid gura!
Dany, era sa dau translate pe "gugle"
09.02.2010 / 07:21
Citeazamiha a spus:
Doamnelor, pe loc repaus. Pe mine ma asteapta baiatul asta. A scris negru pe alb.
)))))
09.02.2010 / 07:22
CiteazaBucataras a spus:
Dany, era sa dau translate pe "gugle"
si eu m-am straduit destul de mult sa inteleg
09.02.2010 / 10:23
am castigat teren, doamnelor, partieeee!! de ce, mah Alex? ti-a placut ochiul meu 'sepsos' care urmareste din umbra?
beeey, eu 'nu ma dau' asa usor, si nici nu sunt usor de impresionat..acu' serios, am acasa tot ce-mi trebuie, inclusiv doza de 'spice' si nebunie fara de care nu pot functiona.. insa umorul tipului imi place
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ANCA
Ultima editare: 09.02.2010 10:24:32
09.02.2010 / 15:08
CiteazaANCA a spus:
beeey, ma supar .. cine-i georgy25 in prima pagina de-l stiti, si eu nu-s acolo, aud???
Anca, georgy e fata)))asa ca stai linistita la rand pt alex)))
09.02.2010 / 16:55
Citeaza
Gaby, ahaaaa
...eu nu stau si n-am stat la rand in viata mea cand a fost vorba de chestii d-astea, daca am vrut ceva, m-am servit!
09.02.2010 / 18:17
CiteazaANCA a spus:
beeey, ma supar .. cine-i georgy25 in prima pagina de-l stiti, si eu nu-s acolo, aud???
pai, daca nu ti-ai completat data nasterii in profil
09.02.2010 / 19:15
Vai ca de multa vreme nu m-am mai distrat asa, dovada clara ca net-ul poate sa ofere oriunde orice .
Alex nu ma inscriu la concurs( desi dupa ce ai ridicat varsta m-as incadra si eu :) ) dar nu mi se parea corect dupa ce m-am amuzat sa nu te salut si sa scriu 2 randuri . Nu parasesc eu France, ploioasa destul si romantica , sa bat capitala pt cineva care nu si-a pus acolo o poza tentanta ceva ca se gasesc destule pe net.
Ti-ai ales un nick dragut, si ai si avut inspiratie la scris ( se putea si mai bine ) ...aici unde se vb de patrunjel si retete era clar ca da bine . Nota zece ca ai distrat fetele si raman cu ochii pe "competitie" ca am o banuiala ca se va rade bine in continuare.
Bucataras am ras sa mor la faza cu cautatul in dictionar
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 09.02.2010 23:35:28