Concurs pentru fete
06.02.2010 / 20:18
Citeaza
E ora 19, stau intr-o camera de hotel din Roma c-o tigara-n bot si cu laptopu-n brate, afara ploua torential, e o vreme de rahat si altceva mai bun n-am gasit de facut...
Cine poate sa participe:
Oricine, cu conditia sa fie femeie, intre 17 si 27 ani. Femeile de culoare pleaca din start cu un avataj.
Ce trebuie sa faci:
Sa ma convingi sa te aleg, poti s-o faci cum vrei tu, fii creativa !
Ce castigi:
Cateva ore de neuitat cu mine.
Pe 17 sau 18 februarie aterizez in Bucuresti, am niste timp liber in ziua respectiva si daca esti norocoasa o sa-l umplu cu tine.
Stiu ca pot sa te fac sa ”te urci pe pereti” si o s-o fac ;)
Ce o sa facem:
Ce o sa facem nu stiu...
Fie ca bem o sticla de vin din pahare de cristal cu picior intr-un restaurant misto sau ca impartim un pachet de biscuiti si-o sticla de cola pe-o bordura, cert e ca o sa facem ceva misto si o ne simtim bine.
Aici puteti veni si voi cu sugestii.
Despre mine:
Sunt tipul de care mama ta iti spunea cand erai mica sa nu te indragostesti, tipul care te duce in al noualea cer iar apoi nu-l mai vezi. Poti sa ma tii ?
Sunt inteligent, educat, am succes si arat bine. Imi plac filmele si sexul mai ales combinate dupa o portie de paste gatite de mine, discutiile filozofice pe o patura in fata semineului sau la o cana de vin fiert la munte sub cerul liber.
Fac ce vreau, cand vreau si nu-mi pasa de ce zic ceilalti. Dar cred ca ti-ai dat seama deja de asta.
Gata ca deja m-am intins prea mult, trebuie sa ma grabesc, ma asteapta o noapte lunga.
Viata de noapte mai misto ca in Roma nu e decat in Amsterdam... poate ca o sa scriu de acolo editia nr doi a concursului, cine stie...
Pe curand !
06.02.2010 / 21:03
VEZI CA AI GRESIT LOCUL BAIETAS,AICI SE FACE MANCARE,NU S*X...
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de msyc
Ultima editare: 06.02.2010 21:10:42
06.02.2010 / 21:11
vaaai,provincie,batrana,n-am nicio sansa.si promitea ca ma face spidermansi ma urc pe pereti.acu' nu mai pot
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 06.02.2010 21:11:54
Recomandari pentru tine si casa ta
06.02.2010 / 21:11
poate mi fac un nickname de fata sa fie spectacol . Inelu' cu diamante reloaded
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 06.02.2010 21:12:27
06.02.2010 / 21:14
Citeazaionix a spus:
bai... tipu' zice ca ploua... unde? pe marte? ca aici ninge )
aaa,e tipu' care-aduce ploaia!))acuma stiu))
06.02.2010 / 21:15
Citeazagaby_d a spus:
aaa,e tipu' care-aduce ploaia! ))acuma stiu ))
face dansul indian ala cu fumul bla bla
06.02.2010 / 21:15
CiteazaBucataras a spus:
poate mi fac un nickname de fata sa fie spectacol . Inelu' cu diamante reloaded
mai bine de alt baiat,ca fete sunt destule
06.02.2010 / 21:27
Citeaza
Bai Alex, vad ca lumea face misto de tine...
Acum ma duc sa culc copilasii si p-aia vin sa vorbesc eu serios cu tine.
06.02.2010 / 21:29
Citeazamiha a spus:
Bai Alex, vad ca lumea face misto de tine... Acum ma duc sa culc copilasii si p-aia vin sa vorbesc eu serios cu tine.