Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
focsani
Bucataras din 26.05.2010
Luam legumele si le spalam, le asezam in butoias sau ce aveti la indemana, punem frunze de telina, sfecla, hrean, morcov. La 1l apa 1 lg sare, amestecam si punem la fiert, dupa turnam saramura peste muraturi, punem capacul si dam la rece.:)
publicat la 19.05.2019
publicat la 06.12.2018
Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.
Voturi:28
Voturi:64
Voturi:26
In cont 52
Pensula de patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 decojitoare universale de legume
Lumanare parfumata
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:22
ieri la 15:50
ieri la 14:07
ieri la 09:38
ieri la 09:33
3 comentarii
de RODIMUR 8
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Diana_Constantin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Muraturi
Luam legumele si le spalam, le asezam in butoias sau ce aveti la indemana, punem frunze de telina, sfecla, hrean, morcov. La 1l apa 1 lg sare, amestecam si punem la fiert, dupa turnam saramura peste muraturi, punem capacul si dam la rece.:)