publicat la 21.12.2012
publicat la 08.12.2012
publicat la 06.12.2012
Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.
Bucataras.ro
[email protected]
SUSANELE- batoane crocante
Am amestecat susanul cu alunele si migdalele maruntite . Intr-o tigaie antiaderenta am pus la topit zaharul cu mierea si cum a inceput sa se topeasca zaharul am amestecat non stop. Am adaugat sarea si am lasat pe foc mic cam 4-5 minute amestecand continuu pana s-au dizolvat cristalele...
Crema de tapioca
Granulele de tapioca se pun la inmuiat cu apa rece timp de 15-20 minute. Apoi, dupa ce s-au umflat se pun la fiert pe foc mic cu restul de ingrediente. Se supravegheaza si se amesteca des ca sa nu se prinda. Este gata atunci cand se ingroasa frumos. Se poate servi ca atare sau combinata cu...
Budinca de mere cu crema de castane
Se amesteca merele rase cu pesmet, gris,zahar stafide coaja de lamaie ,nuci si oua. Intr-un vas termorezistent uns si presarat cu pesmet se toarna 1/2 din cantitate. Crema de castane se amesteca cu frisca lichida si se asterne peste primul strat de mere. Se acopera cu restul de compozitie, se...
Kugel
Pastele se fierb in apa cu putina sare pana devin moi (NU al dente). Merele se curata si se taie cubulete mici mici. Pastele se trec sub jet de apa rece, se scurg bine si se amesteca cu restul de ingrediente intr-un vas incapator.Se unge un vas de sticla termorezistent cu unt, se presara cu...