publicat la 21.12.2012
publicat la 08.12.2012
publicat la 06.12.2012
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Mancarica din legume de sezon
Ceapa, ardeiul,kapia, cartofii si 2-3 catei de usturoi se taie cubulete potrivite si se pun in cratita la calit in ulei de masline cu un pref de sare. Intre timp se decojesc rosiile si se taie bucatele. Cand ceapa este sticloasa si cuburile de cartof incep sa se inmoaie se adauga rosiile in...
Minestrone
Indiferent ce zarzavaturi sau legume puneti, procedeul este acesta: In oala mare se pune uleiul de masline, la foc potrivit. Cand este cald se pun la calit ceapa,morcovul, telina taiate cubulete fine si usturoiul zdrobit. Se amesteca din cand in cand pentru cateva minute. Apoi se...
Mancarica de cartofi condimentata
Cartofii cojiti se taie cuburi sau rondele de dimensiune potrivita. Ceapa se taie marunt si se pune cu uleiul de masline la calit intr-un vas cu fundul mai gros sau ceaunel de tuci. Pana devine sticloasa se adauga si foile de dafin, boiaua (dulce sau picanta dupa plac), cimbrul si...
Ghiveci calugaresc in vas smaltuit
Toate legumele se curata si se taie bucatele potrivite. Se pun in vasul de lut smaltuit, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, la foc potrivit si cu capac cam o ora. Apoi, se scot din cuptor , se condimenteaza, se toarna pasta de rosii, se pune usturoiul taiat feliute subtiri si se...
Fasole galbena scazuta
Fasolea galbena se curata de codite iar pastaile prea lungi se rup un doua.Ceapa se caleste cu ardeiul gras taiat fin in uleiul de masline si cand devine sticloasa se adauga fasolea si se acopera cu apa.Se potriveste de sare. Se fierbe la foc mediu pana se inmoaie,se adauga rosiile taiate...