
publicat la 27.10.2014
publicat la 26.10.2014
publicat la 26.10.2014
Azi dai o petrecere la tine acasa. Si daca tot ai facut-o, inviti numai cunoscuti carora le prezinti scenarii despre cum ar fi lumea daca tu ai fi Dumnezeu… :)
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu carne tocata , carnat si slaninuta
Intr-o cana punem drojdia cu zaharul si 50 ml.apa calduta sa infloreasca . Amestecam faina cu drojdia , sarea si restul de apa calduta . Framantam bine pana se desprinde aluatul de mana , adaugam uleiul caldut si mai framantam putin sa se incorporeze uleiul . Lasam aluatul la...
Pizza cu ton si anchoa
Amestecam faina cu drojdia, sarea si apa si framantam pana se desprinde aluatul de mana . Adaugam uleiul de masline si lasam la dospit la un loc ferit de curentii de aer pana isi dubleaza volumul . Intre timp razuim cascavalul , curatam ceapa si o taiem julien , taiem ardeii rondele ....
Paine de casa
Intr-o cana punem cubul de drojdie si o lingurita zahar peste care punem apa calduta. Intr-un bol punem faina , facem o adancitura in mijloc unde punem drojdia crescuta. Incepem sa framantam adaugand apa sarata si calduta pana cand se desprinde de vas si de mana. La final adaugam uleiul...