
publicat la 27.10.2014
publicat la 26.10.2014
publicat la 26.10.2014
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Milkshake cu cirese si zmeura
Spalam fructele si le curatam de codite , scoatem samburii cireselor si le punem in blender impreuna cu mierea . Se mixeaza 2-3 minute si apoi se adauga laptele . Se mai mixeaza 1-2 minute . Se serveste rece . Pofta buna !!!
Capsunato-ciresata
Spalam ciresele si capsunii , le curatam de codite si le introducem intr-o damigeana, de preferat de sticla, (eu am avut doar de plastic de la aparatul de apa). Punem cele 3 kg. de zahar peste fructe, legam gura vasului cu un tifon si asezam la soare sticla pentru macerare pana ce se topeste...