publicat la 27.10.2014
publicat la 26.10.2014
publicat la 26.10.2014
Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro
[email protected]
Milkshake cu cirese si zmeura
Spalam fructele si le curatam de codite , scoatem samburii cireselor si le punem in blender impreuna cu mierea . Se mixeaza 2-3 minute si apoi se adauga laptele . Se mai mixeaza 1-2 minute . Se serveste rece . Pofta buna !!!
Capsunato-ciresata
Spalam ciresele si capsunii , le curatam de codite si le introducem intr-o damigeana, de preferat de sticla, (eu am avut doar de plastic de la aparatul de apa). Punem cele 3 kg. de zahar peste fructe, legam gura vasului cu un tifon si asezam la soare sticla pentru macerare pana ce se topeste...