danielaR

1

Bucataras
incepator

Hulste

Bucataras din 20.08.2013

RETETE58
PRIETENI82
Retete / Aperitive / Garnituri

omleta cu ceapa verde

In Aperitive / Garnituri la 25 Iun 2014

Taiem ceapa rondele. Batem ouale si adaugam faina, sarea, piperul Punem o tigaie pe foc cu un strop de ulei de masline. Intindem ouale in tigaie (ca si o clatita). Punem ceapa verde peste si pliem "clatita". Servim cu rosii cherry si cas de oaie. Delicios!

Placinta cu carne

In Aperitive / Garnituri la 6 Dec 2013

Curatam cartofii si morcovii Ii dam pe razatoarea mica Prazul il tocam marunt.Amestecam carnea cu legumele.Adaugam faina.sare,piper si oul Punem intr-un vas yena uns cu unt.Punem susanul deasupra.Dam la cuptor 30 min Eu am servit aceasta placinta cu fasole de pastai invelita in bacon...

Pastai invelite in bacon

In Aperitive / Garnituri la 6 Dec 2013

Pastaile de scot din conserva si se lasa la scurs  Luam cate o feliuta de bacon si rulam cate 4-5 fire de pastai in el Facem asa pana cand se termina pastaile Le asezam intr-un vas yena pe care il ungem cu cele 50 gr unt Smantana o amestecam cu usturoiul sare piper si o turnam...

Tarta cu branza si dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 5 Dec 2013

Aluatul il pregatim astfel: branza o amestecam cu lapte si ulei. Adaugam sarea faina si praful de copt. Ingredientele pt umplutura le amestecam toate impreuna Asezam in tava aluatul si deasupra umplutura. Peste umplutura punem felii de dovlecel Dam la cuptor  Servim ori calda ori...

Sote de sparanghel

In Aperitive / Garnituri la 22 Noi 2013

Curatam sparanghelul si il punem la sotat la foc potrivit. Lasam la foc atat cat sa fie numai crocant. Punem smantana, catelul de usturoi. Cand l-am servit am mai adaugat putin sos pesto E un deliciu!Cel putin pt mine a fost :) Pofta buna!

Rulada cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 12 Noi 2013

Batem ouale cu telul. Adaugam smantana si condimentele.adaugam faina si praful de copt. Dam la cuptor in tava mare a cuptorului la 180 grade timp de 10-15 min Amestecam spanacul cu branza si usturoiul Cand blatul de rulada s-a copt in rulam cu tot cu foia de copt. Dupa ce se...

Omleta impaturita

In Aperitive / Garnituri la 12 Noi 2013

Bati ouale cu putina sare si piper. Intr-o tigaie punem un strop de ulei si turnam compozitia de oua. O intindem ca o clatita. Desupra presaram cremvustii taiati rondele. Deasupra lor punem cascavalul. Impaturim omleta si o lasam sa se faca pe ambele parti. O servim cu o felie...

Placinta cu carne "raze de soare"

In Aperitive / Garnituri la 28 Oct 2013

Aluatul: Incalzim laptele. Punem intr-un bol faina, zahar, sare si drojdia. Laptele il turnam deasupra. Framantam pana se leaga aluatul. Punem uleiul de masline mai framantam putin si lasam la crescut jumatate de ora Amestecam toate ingredientele pt umplutura. Aluatul il impartim in 2....

Platou cu aperitive

In Aperitive / Garnituri la 16 Oct 2013

Pregatim rulada : batem albusurile separat cu sare, adaugam galbenusurile, smantana, maslinele si faina. Dam la copt 15 minute. Cand e fierbinte rulam in foaia de copt rulada. Dupa ce se raceste derulam, punem feliile de branza topita si cabanosul intr-un colt si rulam la loc. Tarta:...

Sufleu de dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 20 Sep 2013

Se prepara mai intai sosul. Se topeste untul,se adauga faina si se pune laptele. Se lasa la racit Se da dovlecelul pe razatoare si se pune la calit pana nu mai e zeama in tigaie Se adauga peste sosul racit galbenusurile de la oua apoi dovlecelul. Se adauga si branza Separat se bat...

Rulada multicolora

In Aperitive / Garnituri la 11 Sep 2013

Foaia de rulada se prepara astfel: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu putina sare. Galbenusurile le frecam cu ulei, adaugam smantana, faina si praful de copt, apoi adaugam albusurile spuma. Impartim compozitia in 3: in una punem ardeiul rosu tocat la robot marunt, in...

Aperitiv colorat

In Aperitive / Garnituri la 9 Sep 2013

Facem prima data blatul verde .Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le amestecam cu ulei si adaugam spanacul.Punem si smantana,faina si praful de copt. Batem albusurile spuma dupa care le adaugam peste compozitia cu spanac dar avem grija sa amestecam cu lingura de lemn Intindem...

Rulada din foietaj cu branza si carnat

In Aperitive / Garnituri la 6 Sep 2013

Amestecam intr-n bol branza de vaca si cu crema de branza cu marar. Adaugam sarea si mararul. Intindem aluatul de foietaj, punem peste el compozitia cu branza si peste branza intinsa punem carnatii taiati rondele Rulam ca o rulada si dam la cuptor 40 minute Se serveste si ca aperitiv...

Tarta cu piept de pui si mazare

In Aperitive / Garnituri la 5 Sep 2013

Se bat ouale impreuna cu branza si smantana. Se adauga mazarea si se amesteca dar cu lingura pt a nu se zdrobi boabele. Se caleste pieptul de pui si separat se calesc si ciupercile. Intindem foietajul in tava.Peste el punem pieptul de pui si ciupercile.Deasupra turnam compozitia de...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 16.10.2014

Sushi cu ton

publicat la 22.09.2014

Cartofi umpluti

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]