publicat la 19.08.2019
publicat la 11.05.2019
publicat la 11.05.2016
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza la tigaie
Taiem feliile de paine cubulete, la fel si sunca sau salamul, respectiv rosiile. Intr-un bol amestecam bine ouale cu laptele si sare dupa gust. Punem un strop de ulei intr-o tigaie neaderenta. Punem cubuletele de paine. Peste asezam cubuletele de sunca sau salam si pe cele de rosii. Deasupra...
Paine cu iaurt si cartofi
Dizolvam drojdia in apa calduta. Adaugam restul ingredientelor si framantam aluatul 10 minute. Punem aluatul intr-un vas, il acoperim cu un prosop de bucatarie si lasam sa dospeasca pana isi dubleaza volumul. Apoi framantam iar aluatul 1 minut si il asezam intr-o tava mare de chec, unsa cu ulei....
Painici pufoase
Intr-un bol punem apa calduta si dizolvam in ea drojdia si zaharul. Lasam sa se activeze drojdia 15 minute. Apoi cernem faina, o amestecam cu sarea si o punem pe masa de lucru ca o coronita. In mijloc asezam untul si amestecul cu drojdie. Amestecam si adaugam, treptat laptele caldut. Framantam...
"Rasucite" cu malai
Pentru inceput dizolvam drojdia si zaharul in laptele caldut. Lasam sa faca basici. Intr-un vas punem faina, faina de malai, sarea, ouale si drojdia dizolvata in lapte. Framantam bine pana obtinem un aluat omogen si moale. Acoperim vasul cu un prosop de bucatarie si lasam aluatul sa dospeasca,...
Calzone
Se incalzeste cuptorul la 210 grade C. Se unge o tava cu unt sau ulei sau se pune hartie de copt. Se topeste untul si se lasa la racit. Intr-un bol se amesteca faina cernuta cu oul, laptele batut si untul. Se amesteca bine pana se obtine o masa omogena. Se pune aluatul pe masa infainata si se...