danakarin

1

Bucataras
incepator

München

Bucataras din 09.10.2011

RETETE129
PRIETENI75
Retete

Cuib de viespi

In Prajituri la 23 Oct 2011

Am amestecat ingredientele pentru aluatul dospit, am folosit de data asta un plic de drojdie usata ( a ajuns si pt 600 de grame de faina ) l-am framintat bine.Daca mai e nevoie  mai adaugati  un pic de faina sa nu se lipeasca de miini...  l-am pus o ora la cald sa dospeasca....

Rulada de vitel cu sunca de Parma si legume de sezon

In Vita la 22 Oct 2011

Snitelele de vitel de bat un pic invelite in folie si se ung cu pesto alla genoveze sau in lipsa cu mustar. Deasupra punem o  felie de sunca, rulam, apoi prindem cu o scobitoare sa nu se desfaca dupa care le rumenim  pe toate partile intr-o lingurita  de ulei de masline, le pastram...

Sote de dovlecei a la Ionela

In Mancaruri de legume la 18 Oct 2011

Alegem dovlecei fragezi si tineri pe care ii curatam si ii taiem cubulete. intr-o tigae antiadeziva topim untul si adaugam dovleceii pe care ii lasam sa se inmoaie , mestecind din cind in cind. Sunt gata cind a scazut sucul complet, si unii incep sa prinda usor o culoare, fara sa se prajeasca....

Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi

In Aperitive / Garnituri la 15 Oct 2011

Spalam cartofii si ii punem intregi is cu coaja la copt pe o folie de aluminiu sau o hirtie de copt unsa cu ulei. Intre timp pregatim sosul frecind brinza cu smintina, sare, piper, si adaugind la sf.1-2 linguri de partunjel, marar, un pic de usturoi totul tocat marunt. Cartofii gata copti...

Supa crema de dovleac de copt

In Supe la 15 Oct 2011

Se curata dovleacul de coaja si de seminte, si se taie cubulete, sa avem cam 500 g Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc inr-o lingura de ulei. Se adauga dovleacul si zaharul si se dinstuie totul la foc mic citeva minute, avind grija sa nu se prinda. Adaugam cam 1 l de apa sau supa...

Prajitura de ciocolata cu portocale

In Prajituri la 11 Oct 2011

Se fierb portocalele intregi timp de 1/2 de ora pina sunt moi dupa care se taie pt a scoate simburii si se maruntesc in mixer, cu coaja cu tot,  pina la consistenta unui piure. Ouale se bat intregi, adaugind putin cite putin zaharul,  alunele,  ciocolata rasa si la sfirsit...

Ceai minune de lamiie

In Mancare copii la 9 Oct 2011

Spalam lamiile, le taiem in 2 si stoarcem zeama pe care o punem deopatre. Pulpa si cojile de lamiie ramasa se taie in 2 si se fierb incet in apa timp de 10 min, dupa cere il lasam sa se extraga inca 10 min. Cind s-a racit sufficient sa poata fi baut fara efort adaugam zeama de lamiie.  

Prajitura cu prune a la Augsburg ( Augsburger Zwetschgendatschi)

In Prajituri la 9 Oct 2011

Faina se trece prin sita si in mijloc se face o mica adincitura in care se pune drojdia maruntita, o parte din lapte si un pic de zahar. Aceste componente se amesteca pina la topirea drojdiei. Apoi se framinta un aluat omogen , adaugindu-se restul componentelor,  restul de lapte, oul, restul...

Salata bavareza de parizer si castraveti murati.

In Salate la 9 Oct 2011

Parizerul se taie fideluta, ceapa se taie pestisori. si castravetii felii. Se pregateste sosul din ulei, mustar, otet, sare piper zahar si se toarna peste ingredientele susmentionate. salata se presara cu ceapa marunta verde si se lasa la rece pentru cel putin jumatate de ora.  ...

Afisate 121 - 129 din 129 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]