Blatul de cacao :Separam albusurile si le batem spuma,adaugam zaharul si mixam in continuare pana ce obtinem o bezea lucioasa.Galbenusurile le frecam cu uleiul pana obtinem o pasta ca o maioneza si apoi le adaugam treptat in bezeaua...
Zaharul,untul si vanilia se pun intr-un castron maxandu-se pana se obtine o crema spumoasa in care se adauga galbenusurile.
Se mixeaza din nou pana la amestecarea galbenusurilor si se adauga faina+praful de copt si sarea.
Se amesteca...
Orezul bine spalat,il punem la fiert in 500 ml apa.
Cand bobul este aproape fiert,scurgem bine de apa si rasturnam orezul intr-un vas in care este laptele.Lasam sa fiarba pana ce boabele de orez s-au fiert bine,iar spre sfarsit punem...
Laptele se pune la fiert cu zaharul si sarea. Cand clocoteste se pune faina si se fierbe, amestecand cu paleta sa nu se prinda, pana cand compozitia se desprinde de pe vas.
Se ia compozitia de gogosi pripite de pe foc, se amesteca bine pana se...
La multi ani !!!