Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 22.11.2013
Punem gălbenușul și muștarul dintr-un castron și omogenizăm. Încet începem să adăugam ulei în fir subțire si continuam amestecarea. Procedăm la fel până terminăm uleiul. Dacă dorim putem pune sare și zeamă de lămâie, asta dacă folosim...
publicat la 25.01.2021
publicat la 12.02.2020
publicat la 09.02.2020
O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.
Voturi:47
Voturi:29
Voturi:27
In cont 53
Lumanare parfumata
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 13:30
de Bucataras 6
ieri la 10:24
pe 14.02 la 15:44
pe 14.02 la 15:27
de Panacris 9
pe 14.02 la 11:13
6 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
UrsanMihaela
Rocsi
cristeena20 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabytza89 1
Teo Tomescu 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de casa
Punem gălbenușul și muștarul dintr-un castron și omogenizăm. Încet începem să adăugam ulei în fir subțire si continuam amestecarea. Procedăm la fel până terminăm uleiul. Dacă dorim putem pune sare și zeamă de lămâie, asta dacă folosim...