carmenvlad

1

Bucataras
incepator

Jud. Dambovita

Bucataras din 08.01.2011

RETETE103
PRIETENI15
Retete / Aperitive / Garnituri

Clătite cu brânză dulce

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2011

Ouăle se bat cu un tel împreună cu un praf de sare. Se cerne făina, se amestecă cu praful de copt și se dizolvă cu apa minerală. Se pune peste compoziţia de ouă. Apoi se adaugă uşor laptele şi 2 linguri de ulei (adăugaţi lapte cât credeţi de cuviinţă). Se face...

Ficăței de pasăre în foietaj

In Aperitive / Garnituri la 29 Oct 2011

 Ficățeii se spală bine în mai multe ape și apoi se pun în strecurătoare să se scurgă de apă. Se rumenesc ușor în două linguri de ulei și când sunt gata se condimentează cu sare, piper și tarhon uscat. Se scot pe o farfurie și se lasă să se răcească....

Bulgarasi de orez

In Aperitive / Garnituri la 25 Oct 2011

Orezul se spala si se fierbe ( la 1 parte orez se pun 3 parti de apa) in apa cu sare si secretul gustului. Cand este gata se opreste focul si se lasa sa se racoreasca. Tonul se pune la scurs intr-o strecaratoare. Se taie ceapa marunt si se amesteca cu tonul scurs. Se adauga rozmarin si...

Plăcintă de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 23 Oct 2011

 Se spală cartofii şi se fierb întregi, cu coajă cu tot, în apă cu sare. Se curăţă calzi şi se taie cubuleţe după ce se răcesc. Ouăle se bat împreună cu smântâna şi se amestecă îmreună cu cartofii, telemeaua rasă, untul moale   şi...

Cârnăciori de bere în foietaj

In Aperitive / Garnituri la 18 Aug 2011

Preparare cârnăciori de bere în foietaj Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau întreg dacă doriţi să faceţi mai mulţi cârnăciori, se întinde puţin cu sucitorul şi...

Omleta la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 4 Iun 2011

Se caleste ceapa, ardeiul si ciupercile taiate marunt in 2 linguri ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara busuiocul uscat si se adauga cartoful fiert taiat cubulete si maslinele feliate. Se mai lasa pe foc 5 minute. Se tapeteaza o forma cu uleiul ramas si se pune compozitia de...

Drob de maruntaie de pasare

In Aperitive / Garnituri la 14 Apr 2011

Se spala maruntaiele bine si se fierb separat in apa cu sare. Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se toaca maruntaiele cu robotul si se pun intr-un bol mare. Se toaca marunt ceapa verde, usturoiul, mararul si patrunjelul si se pun in bol. Se adauga ouale, orezul fiert in care s-a adaugat 2-3...

Terina de legume cu branza

In Aperitive / Garnituri la 26 Mar 2011

Se amesteca branza rasa cu smantana si se lasa deoparte. Se taie dovleceii rondele, se oparesc 5-6 minute in apa cu sare. Se scot, se trec putin in apa rece cu gheata si se lasa sa se scurga. Morcovul se feliaza cu cutitul de curatat legume, se opareste in apa cu sare 8-9 minute. Se scot, se...

Rosii si ardei umpluti cu branza

In Aperitive / Garnituri la 27 Feb 2011

Se scoate interiorul rosiilor cu o lingurita (cu atentie sa nu se fisureze rosia), se sareaza putin interiorul si se pun la scurs. Ardeiul se spala, se taie in patru, se curata de seminte si se sareaza putin. Se rade telemeaua de vaca si se pune intr-un bol. Se adauga branza dulce, smantana,...

Bulete de urda

In Aperitive / Garnituri la 27 Feb 2011

Se amesteca toate ingredientele de mai sus (fara seminte si cascaval). Se portioneaza si se fac cu mana bilute potrivite. Se dau prin cascaval ras sau seminte de mac, de susan, de in sau boia dulce.

Aperitiv mozaic

In Aperitive / Garnituri la 15 Feb 2011

Se taie bagheta pe jumatate. Se inlatura capetele si se scoate cu o furculita miezul de paine. Se amesteca intr-un bol tonul maruntit, pateul de ficat, castravetii si gogosarii taiati cubulete, boabele de porumb, ciupercile si ouale taiate . Se amesteca usor toate ingredientele cu o lingura...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 03.12.2011

Peltea de gutui și mere

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]