Carmen

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.01.2009

RETETE21
PRIETENI239
Retete / Aperitive / Garnituri

Pateuri cu branza si oregano

In Aperitive / Garnituri la 7 Feb 2017

Se taie aluatul in forma dorita. Se pune branza si oregano in functie de marime. Se ung cu ou si se presara seminte, atat pentru frumusete cat si pentru gust. Se coc la 170 grade C, aproximativ 20 minute.

Cornuri cu branza

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2016

Aluatul  Faina o pun intr-un castron si fac o gaura in mijloc unde sfaram cu degetele cubul de drojdie, adaug cele 2 linguri de zahar. Amestec laptele cu apa si-l incalzesc usor ca mai apoi sa dizolv drojdia. O las cam 5 minute sa se bulbuceasca in castron. Incep si framant adaugand...

Vinete aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 1 Feb 2015

Vinetele se spala si se feliaza. Gratarul (gen tigaie, merge si tigaia) se incinge si se unge cu o lingura de ulei de masline (merge si de floarea soarelui). Se pun vinetele la gratarit pana se inmoaie, se patrund. Atentie! merge repede treaba! Se scot pe prosop de bucatarie pentru ca mai...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 07.03.2017

Smoothie - ziua 2

publicat la 07.03.2017

Smoothie - ziua 1

publicat la 09.02.2017

Bengalion 2017 - vazut de Carmen

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]