Facem aluatul amestecand faina,drojdia,apa,uleiul.Framantam pana ce obtinem un aluat nelipicios.Lasam la dospit.
Cand acesta a dospit intindem o foaie si o ungem cu un strat de ketchup.
Punem deasupra rondele de crenvusti si gogosari taiati fasii.
Dam la cuptor la 180 grade.
Se...
Facem un aluat amestecand faina,apa,drojdia si uleiul.Framantam si lasam la dospit.
Cand acesta si-a dublat volumul il framantam iar putin.Intindem o foaie pe care o ungem cu branza proaspata,presaram telemea,punem un strat de cartofi pai si apoi cascaval ras.
Dam la cuptor la 180 grade....
Facem aluatul pentru blat.Amestecam faina cu uleiul si apa in care am dizolvat drojdia.Se framanta bine totul si lasam la dospit.
Se imparte foaia in mai multe bucati.Fiecare bucata in parte se intinde si se aseaza un strat de branza peste care asezam felii de rosii pe jumatate din aluat.Punem...
Punem faina intr-un castron.Adaugam putina sare,drojdia diluata in apa incalzita si uleiul.Framintam pina obtinem un aluat nelipicios.Il lasam la dospit.
Intindem o foaie de aluat,il ungem cu suc de rosii ,asezam mozzarella taiata felii si busuiocul proaspat.
Rulam aluatul si apoi il taiem...
Facem un aluat din faina ,drojdie,un varf de sare,untul topit si apa calduta.Framantam totul pina devine un aluat nelipicios si il lasam sa dospeasca.
Intindem aluatul,il ungem cu suc de rosii si punem un strat de salam taiat felii,ardei taiat rondele si cascavalul dat prin razatoare mica....
Facem un aluat din faina,drojdie,un varf de sare,untul topit si apa calduta.Framintam pana se obtine un aluat nelipicios.Il acoperim cu un prosop curat si il lasam sa dospeasca.
Cind a dospit il mai framintam putin si intindem aluatul .
Il ungem cu sucul de rosii,presaram ciupercile tocate...
Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam ceapa tocata marunt si cabanosul taiat rondele nu foarte subtiri.
Cand s-au calit adaugam pastaile (scurse de apa din borcan). Mai lasam cateva minute si punem bulionul, sare si piper dupa gust.
Cand mancarea e gata adaugam smantana si servim.
Pizza cu crenvusti de pui
Facem aluatul amestecand faina,drojdia,apa,uleiul.Framantam pana ce obtinem un aluat nelipicios.Lasam la dospit. Cand acesta a dospit intindem o foaie si o ungem cu un strat de ketchup. Punem deasupra rondele de crenvusti si gogosari taiati fasii. Dam la cuptor la 180 grade. Se...
Pizza cu cartofi prajiti
Facem un aluat amestecand faina,apa,drojdia si uleiul.Framantam si lasam la dospit. Cand acesta si-a dublat volumul il framantam iar putin.Intindem o foaie pe care o ungem cu branza proaspata,presaram telemea,punem un strat de cartofi pai si apoi cascaval ras. Dam la cuptor la 180 grade....
Calzone
Facem aluatul pentru blat.Amestecam faina cu uleiul si apa in care am dizolvat drojdia.Se framanta bine totul si lasam la dospit. Se imparte foaia in mai multe bucati.Fiecare bucata in parte se intinde si se aseaza un strat de branza peste care asezam felii de rosii pe jumatate din aluat.Punem...
Mini pizza
Punem faina intr-un castron.Adaugam putina sare,drojdia diluata in apa incalzita si uleiul.Framintam pina obtinem un aluat nelipicios.Il lasam la dospit. Intindem o foaie de aluat,il ungem cu suc de rosii ,asezam mozzarella taiata felii si busuiocul proaspat. Rulam aluatul si apoi il taiem...
Pizza
Facem un aluat din faina ,drojdie,un varf de sare,untul topit si apa calduta.Framantam totul pina devine un aluat nelipicios si il lasam sa dospeasca. Intindem aluatul,il ungem cu suc de rosii si punem un strat de salam taiat felii,ardei taiat rondele si cascavalul dat prin razatoare mica....
Pizza cu ciuperci
Facem un aluat din faina,drojdie,un varf de sare,untul topit si apa calduta.Framintam pana se obtine un aluat nelipicios.Il acoperim cu un prosop curat si il lasam sa dospeasca. Cind a dospit il mai framintam putin si intindem aluatul . Il ungem cu sucul de rosii,presaram ciupercile tocate...
Pastai cu cabanos si smantana
Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam ceapa tocata marunt si cabanosul taiat rondele nu foarte subtiri. Cand s-au calit adaugam pastaile (scurse de apa din borcan). Mai lasam cateva minute si punem bulionul, sare si piper dupa gust. Cand mancarea e gata adaugam smantana si servim.