
publicat la 20.01.2014
publicat la 27.12.2013
publicat la 27.12.2013
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Quatre epices - Amestec de condimente
Azi vom invata impreuna mai multe despre Quatre epices - o combinatie de 4 condimente ce a devenit deja celebra si la noi si care se compune din urmatoarele: piper alb (sau negru), nucsoara macinata, ghimbir si cuisoare. Quatre epice este un amestec popular de condimente din Franta, respectiv...
Cardamom
O noua lectie despre un condiment, mai mult sau mai putin cunoscut. Eu personal l-am folosit in praline, in glazura de ciocolata, in blat de briose si da o aroma exotica preparatelor. Pe scurt, intrebuintarile culinare si proprietatile curative: Se poate folosi, in functie de preferinte,...
ANASONUL - CONDIMENTUL STELAT SI AROMAT
Hello, bucatarasi. Bine v-am gasit la urmatorul meu articol despre Condimente. Azi voi scrie despre Anason. Sper ca multi dintre voi il cunoasteti deja, daca nu, voi incerca sa va familiarizez cu acest condiment minunat si sa va spun pe scurt intrebuintarile sale culinare si medicinale....
Conservarea plantelor aromatice
Asa cum v-am promis zilele trecute, voi incepe sa va impartasesc in articole scurte, informatii utile din cartile din domeniul culinar din bucataria mea. Recent mi-am cumparat Cartea de bucate a Silviei Jurcovan, din care am ales pentru azi un domeniu care imi place mie tare: plantele...