Numa' bun de pus pe masa
Melcişori cu măr şi dulce de leche
Data:25.11.2018Exact 20 de minute durează să faci reţeta asta de melcişori cu măr şi dulce de leche, pe... articol complet
Brigada de bucătărie
Data:25.11.2018Brigada de bucătărie – sub acest termen, milităros şi rigid, pentru că o să vedem,... articol complet
Ce să găteşti cu copiii
Data:20.11.2018Pentru majoritatea copiilor bucătăria şi mai ales rezultatele ei reprezintă o atracţie... articol complet
Yakitori – frigărui de pui în stil japonez
Data:11.07.2018Yakitori este gustarea japoneză prin excelenţă, gătită în băruleţe mici, în care uneori... articol complet
5 cocktailuri inedite de vară
Data:26.06.2018Vara e anotimpul cocktailurilor, când băuturile alcoolice se cer diluate cu alte băuturi,... articol complet
Cotlete de porc marinate cu lămâie şi usturoi
Data:25.06.2018O reţetă simplă şi rapidă: obişnuitele cotlete de porc cu un plus de gust dat de marinada... articol complet
Ce să găteşti când nu ai unde să găteşti
Data:13.06.2018“Aş vrea să gătesc dar nu am unde” se adaugă mai clasicului “mi-ar plăcea... articol complet
Afumatură de post
Data:26.02.2018Ardelenii pot renunţa pentru un timp la carne, mai ales în post, şi pe perioade scurte de timp... articol complet
Ouă poşate sau ochiuri româneşti
Data:11.02.2018O lungă şi nesfârşită discuţie se duce pe marginea originii acestei reţete, simple dar... articol complet
Câte reţete se pot face dintr-un borcan de năut
Data:07.02.2018Un pic despre năut Năutul, alături de linte, este un ingredient prea puţin folosit în... articol complet
Curry thailandez de legume
Data:03.02.2018Dacă secretul unei mâncăruri reuşite constă în obţinerea de contraste de texturi, culori... articol complet
Ciocolată caldă (de post)
Data:24.01.2018Pentru început trebuie precizat că ciocolata caldă nu este cacao cu lapte. Ci ceva mai mult.... articol complet
Carne de vită la tigaie
Data:13.01.2018Putea să poarte orice nume, cât mai nepretenţios dacă se poate, dar de fapt e vorba nu atât... articol complet
Sardine la grătar
Data:02.08.2017Sardinele, peşti albaştri, bogaţi în Omega 3, sunt prin definiţie peştii oceanului Atlantic... articol complet
Zacuscă instant
Data:14.05.2017Zacusca e prin definiţie una dintre cele mai bune amintiri conservate la borcan. Îţi aduce... articol complet
Telemea de post
Data:09.03.2017Da, ştiu, nu există telemea de post şi nici ciorbă de burtă din ciuperci. Şi, tehnic, ăsta... articol complet
Chec de banane de post
Data:19.02.2017Este tot reţeta americană de banana bread, dar de data asta de post. Un chec rapid, economic... articol complet
Cartea bucătarului profesionist
Data:16.01.2017Sunt puţini oameni în România care pot (şi au dreptul) să scrie o carte cu titlul acesta,... articol complet
Frişcă de post
Data:14.12.2016O altă reţetă interesantă pentru cei care nu pot mânca ouă şi/sau lactate sau care ţin... articol complet
Tortilla cu cartofi (de post)
Data:11.12.2016Mâncare etalon a bucătăriei spaniole, unde se poate consuma de maxim 5 ori pe zi, la cele trei... articol complet