Numa' bun de pus pe masa
Centrifuga pentru salată
Data:02.10.2014Formată dintr-un vas şi o sită internă acţionată (de regulă) manual în sens circular,... articol complet
Cartofi fierţi în stil canariot cu salsa verde
Data:30.09.2014Insulele Canare se află cam la jumătatea distanţei dintre Americi şi Europa, aşa că nu e de... articol complet
Salată caldă de caise
Data:04.09.2014Un mod rafinat de a folosi fructele, nu doar caisele, ci și piersicile sau prunele – o... articol complet
Risotto cu creveţi
Data:04.08.2014O rețetă de excepție atunci când vreţi să vă bucuraţi de creveţi într-o combinaţie... articol complet
Înghețată cu banane și afine
Data:21.07.2014Un desert universal, iubit de adulți și de copii, ce ne face vara mai frumoasă, înghețata de... articol complet
Terci de ovăz
Data:12.06.2014Mic dejunul campionilor din ţările anglo-saxone, terciul de ovăz (porridge) ar avea un succes... articol complet
Cum se face tahini
Data:31.05.2014Tahini, ingredientul minune care transformă boabele de năut fiert în hummus, este unul dintre... articol complet
Supă cremă de dovlecei
Data:23.05.2014O supă bună oricând, supa cremă de dovlecei se prepară rapid, din doar câteva ingrediente.... articol complet
Langoşi
Data:13.05.2014Langoş sau langoşi, numite în oraşele din Ardeal chiar plăcinte, sunt o friptură rapidă,... articol complet
Fish fingers
Data:14.04.2014Fish fingers (tradus prin “degeţele de peşte”) este numele acestui fel de mâncare... articol complet
Salată de paste cu ton și ardei copt
Data:01.04.2014O rețetă ușor de preparat, colorată și sățioasă, această salată de paste cu ton și... articol complet
Biscuiți cu nuci “Cap de Ren”
Data:24.03.2014Un deliciu pentru cei mici, acești biscuiți cu nuci și vanilie sunt excelenți de făcut... articol complet
Risotto cu pui și ardei copt
Data:18.03.2014O rețetă gustoasă, de inspirație italiană, pentru un prânz sățios – risotto cu pui... articol complet
Focaccia
Data:04.03.2014Focaccia, cunoscută şi sub numele de schiacciata, este una dintre cele mai cunoscute... articol complet
Fabada asturiană
Data:11.02.2014Fabada asturiană e unul dintre principalele motive pentru care românilor, în special... articol complet
Salată de ton cu sos de iaurt şi muştar
Data:04.02.2014O salată crudă ca o zi de primăvară – salată de ton cu sos de iaurt și muștar..... articol complet
Frigărui cu calamar
Data:22.01.2014A venit rândul calamarilor (calmarilor, dacă vreţi să fiţi pedanţi), să se înşire pe... articol complet
Cât de cool e să mănânci?!
Data:15.01.2014La început a fost mâncarea. Simplă, brută, ca atare. Ca necesitate fiziologică. Mai apoi a... articol complet
Ciorbă rădăuţeană de curcan
Data:14.01.2014Dacă aţi gustat - şi v-a făcut plăcere – din ciorba rădăuţeană de pui,... articol complet
Sandviş cu pesto şi legume la grătar
Data:09.01.2014Sandvişul cu pesto şi legume la grătar e genul de preparat care te face, dacă mai ai dubii,... articol complet