Numa' bun de pus pe masa
Cartofi picanţi la cuptor
Data:21.03.2016Nu e nicio mare filozofie să faci nişte cartofi cu condimente la cuptor. Dimpotrivă, e unul... articol complet
Pilaf de orz sau apacaş
Data:06.03.2016Pilaful de orz perlat sau din arpacaş este o mâncare pe cât de simplă în aparenţă pe atât... articol complet
Locul femeii e la cratiţă!
Data:04.03.2016Exact acolo e! Şi la tigaie! Şi în faţa cuptorului! Să toace, să fiarbă, să prăjească,... articol complet
Afumătură de porc fiartă
Data:20.02.2016Da, ştim, nu prea sună a reţetele cu care sunteţi obişnuiţi. Dar, dacă sunteţi sătui de... articol complet
Tempura de legume şi creveţi
Data:31.01.2016Tempura (天ぷら) este numele generic pe care îl poartă pané-ul japonez aplicat în... articol complet
Cod cu mandarine şi curry
Data:24.01.2016Prea puţin cunoscut şi utilizat la noi – din păcate – codul este un peşte... articol complet
Mâncălătorii – Tenerife
Data:17.01.2016Cea mai mare şi mai complexă dintre Insulele Canare, Tenerife este departe de a fi insula... articol complet
Cele mai bune supe de făcut după sărbători
Data:27.12.2015După petreceri şi sărbători prelungite corpul nostru solicită binefacerea unei supe... articol complet
La ce e bun sâmburele de avocado
Data:09.12.2015Fructul de avocado este bogat în potasiu, acid oleic, vitamine şi fibră, şi poate fi folosit... articol complet
Salată cu cuşcuş şi spanac
Data:29.11.2015O salată mai mult decât consistentă, bogată atât în carbohidraţi cât şi în fibre şi... articol complet
Cum se frăgezeşte carnea de vită
Data:11.11.2015Diferenţa dintre o carne scumpă şi una ieftină constă nu doar în gust ci şi în... articol complet
Paste cu cerneală de sepie şi creveţi
Data:08.11.2015O reţetă de paste aşa cum trebuie să fie: simplă, rapidă şi gustoasă. Probabil v-aţi... articol complet
Cum să faci cuşcuşul perfect
Data:07.11.2015Couscous (se pronunţă cuşcuş în Română) este unul dintre cele mai rapide şi versatile... articol complet
Salată de peşte cu năut şi ardei copt
Data:27.10.2015Salatele sunt binevenite nu doar în zilele călduroase de vară cât, mai ales, în cele reci de... articol complet
Ramen cu porc şi alge
Data:22.10.2015Ramen (ラーメン) este unul dintre cele mai colorate feluri de mâncare ale unei bucătării... articol complet
Pizza cu somon şi brânzeturi
Data:20.10.2015O versiune inedită, din familia “albelor” (fără sos de roşii), pizza cu somon,... articol complet
Unde se ascunde murdăria în bucătărie
Data:18.10.2015Un adevăr dureros: bucătăria, prin volumul şi complexitatea alimentelor procesate şi prin... articol complet
Frigărui de pui cu ceapă şi caise
Data:13.10.2015Frigăruile de pui cu ceapă şi caise păstrează gustul verii, indiferent de anotimp. Aşa că... articol complet
Lapte cu mirodenii
Data:06.10.2015Lapte cu mirodenii (ştim, sună banal) e singurul nume care ne-a venit pentru a descrie... articol complet
Caracatiţă picantă în stil galiţian
Data:27.09.2015Caracatiţa picantă în stil galiţian (pulpo a la gallega) este una dintre puţinele... articol complet