Numa' bun de pus pe masa
Salată de boeuf
Data:15.12.2009Salata de boeuf este cu siguranţă cea mai apreciată gustare rece românească, omniprezentă... articol complet
Supă cremă de spanac cu gorgonzola
Data:15.12.2009O supă de iarnă deosebită. Densă şi cremoasă, alternând notele proaspete ale spanacului cu... articol complet
Brioşe simple cu fulgi de ciocolată
Data:13.12.2009Brioşele pistruiate cu fulgi de ciocolată sunt în sine o urare de bună dimineaţă. Gata... articol complet
Mâncălătorii – Malaezia
Data:13.12.2009La celălalt capăt al pâmântului şi al climei sale, întinsă pe o peninsulă şi... articol complet
Friptură de porc cu vin roșu
Data:12.12.2009O rețetă de inspirație grecească, această friptură de porc aromată cu vin roșu,... articol complet
Piftie de pasăre
Data:11.12.2009Dacă piftia de porc este gustarea hard a sărbătorilor de iarnă, cea de pasăre trebuie să... articol complet
Mișcarea Slow-Food împlinește 20 de ani
Data:10.12.2009Peste 800 de evenimente au loc, astăzi, în întreaga lume, pentru a marca prima zi... articol complet
Curry de miel cu spanac
Data:10.12.2009Unul dintre cele mai aromate curry-uri indiene, Saag Gosht, este un amestec echilibrat de carne... articol complet
Fursecuri cu unt de arahide şi ciocolată
Data:09.12.2009Americanii sunt cei care au popularizat aceste gustări dulci – cunoscute în SUA sub... articol complet
Ton cu tarhon şi usturoi, la grătar
Data:08.12.2009Tonul nu se numără printre peştii obişnuiţi ai românilor, care îl cunosc mai mult din... articol complet
Midii à la marinara
Data:07.12.2009Unul dintre cele mai populare sosuri italiene, marinara, îşi trage numele şi faima din... articol complet
Finger food
Data:07.12.2009Pregătirea unei petreceri necesită multă muncă, dar și imaginație pe măsură. Ce-și... articol complet
Homar şi creveţi la grătar
Data:06.12.2009Pentru noi, cei obişnuiţi cu carnea de mamifer la grătar, acest grătar... articol complet