Numa' bun de pus pe masa
Sandviş cu friptură
Data:01.01.2010Cea mai bună modalitate de re-utilizare a unei fripturi, de readucere a ei în circuitul... articol complet
Ciorbă rusească anti-mahmureală
Data:31.12.2009Solyanka (sau Solianka) este recomandarea numărul 1 a ruşilor când e vorba de a drege efectele... articol complet
Cocktail anti-mahmureală
Data:29.12.2009Sărbătorile vin şi trec. La fel şi petrecerile date cu această ocazie. Mai greu trec,... articol complet
Pui tandoori
Data:28.12.2009Una dintre cele mai populare reţete indiene, puiul tandoori (Tandoori Murghi) se remarcă prin... articol complet
File de pangasius la tigaie
Data:27.12.2009Unul dintre cei mai gustoşi peşti de pe meniurile recente, dar în acelaşi timp foarte... articol complet
Varză roşie călită
Data:26.12.2009Garnitură tradiţională germană, însoţitoare perfectă a fripturilor din carne de porc,... articol complet
Găluște din cartofi (Kartoffelkloesse)
Data:26.12.2009Un simbol al bucătăriei germane, găluștele din cartofi sunt o garnitură de nelipsit, mai... articol complet
Gâscă friptă
Data:26.12.2009Prezenţă sărbătorească în meniul de Crăciun al popoarelor germanice, unde poartă numele... articol complet
Tort de ciocolată cu nuci și cafea
Data:23.12.2009Un tort de ciocolată căruia nuca îi adaugă o notă crocantă, iar cafeaua un gust proaspăt... articol complet
Chec cu banane
Data:22.12.2009Chec cu banane Porții: 6-8 Timp de preparare: 50 de minute Ingrediente: 500 g miez de banane... articol complet
Ruladă Wellington de vită
Data:21.12.2009Un festin de friptură, această ruladă de proveniență britanică este specifică... articol complet
Ghidul fripturilor de Crăciun
Data:20.12.2009Regină a meselor festive, atracţie centrală a zilelor de sărbătoare, friptura are un rol... articol complet
Panettone
Data:20.12.2009Originar din Milano (Italia)- mai poartă numele de pâine de Milano -, panettone își are... articol complet
Friptură de curcan cu salvie
Data:18.12.2009Friptură de curcan s-a impus ca o mâncare festivă de Crăciun sau Ziua Recunoștinţei pe... articol complet
Gugelhupf
Data:18.12.2009Gugelhupf sau Kugelhupf este numele unei prăjituri specific germanice, asemănătoare cu un... articol complet
Meniu festiv pentru Sărbătorile de Iarnă
Data:18.12.2009Frenezia sărbătorilor de iarnă este molipsitoare. De la decorul luminos de pe străzi și din... articol complet
Biscuiți suedezi pentru Crăciun
Data:17.12.2009Saffransbullar (turtițe cu șofran) și pepparkakor (biscuiți cu ghimbir) sunt cele mai... articol complet
Pâté de ficat
Data:17.12.2009Atribut al bucătăriei franceze şi belgiene deopotrivă, pâté-ul este denumirea generică a... articol complet
Ghee
Data:15.12.2009Element indispensabil al bucătăriei indiene şi al celor arabe, ghee (untul clarifiat) este... articol complet
Chiftele din carne
Data:15.12.2009În lumea culinară există cel puţin două certitudini: că fiecare cultură culinară... articol complet