Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Sandviş cu friptură

Data:01.01.2010

Cea mai bună modalitate de re-utilizare a unei fripturi, de readucere a ei în circuitul... articol complet

Ciorbă rusească anti-mahmureală

Data:31.12.2009

Solyanka (sau Solianka) este recomandarea numărul 1 a ruşilor când e vorba de a drege efectele... articol complet

Cocktail anti-mahmureală

Data:29.12.2009

Sărbătorile vin şi trec. La fel şi petrecerile date cu această ocazie. Mai greu trec,... articol complet

Pui tandoori

Data:28.12.2009

Una dintre cele mai populare reţete indiene, puiul tandoori (Tandoori Murghi) se remarcă prin... articol complet

File de pangasius la tigaie

Data:27.12.2009

Unul dintre cei mai gustoşi peşti de pe meniurile recente, dar în acelaşi timp foarte... articol complet

Varză roşie călită

Data:26.12.2009

Garnitură tradiţională germană, însoţitoare perfectă a fripturilor din carne de porc,... articol complet

Găluște din cartofi (Kartoffelkloesse)

Data:26.12.2009

Un simbol al bucătăriei germane, găluștele din cartofi sunt o garnitură de nelipsit, mai... articol complet

Gâscă friptă

Data:26.12.2009

Prezenţă sărbătorească în meniul de Crăciun al popoarelor germanice, unde poartă numele... articol complet

Tort de ciocolată cu nuci și cafea

Data:23.12.2009

Un tort de ciocolată căruia nuca îi adaugă o notă crocantă, iar cafeaua un gust proaspăt... articol complet

Chec cu banane

Data:22.12.2009

Chec cu banane Porții: 6-8 Timp de preparare: 50 de minute Ingrediente: 500 g miez de banane... articol complet

Ruladă Wellington de vită

Data:21.12.2009

Un festin de friptură, această ruladă de proveniență britanică este specifică... articol complet

Ghidul fripturilor de Crăciun

Data:20.12.2009

Regină a meselor festive, atracţie centrală a zilelor de sărbătoare, friptura are un rol... articol complet

Panettone

Data:20.12.2009

Originar din Milano (Italia)- mai poartă numele de pâine de Milano -, panettone își are... articol complet

Friptură de curcan cu salvie

Data:18.12.2009

Friptură de curcan s-a impus ca o mâncare festivă de Crăciun sau Ziua Recunoștinţei pe... articol complet

Gugelhupf

Data:18.12.2009

Gugelhupf sau Kugelhupf este numele unei prăjituri specific germanice, asemănătoare cu un... articol complet

Meniu festiv pentru Sărbătorile de Iarnă

Data:18.12.2009

Frenezia sărbătorilor de iarnă este molipsitoare. De la decorul luminos de pe străzi și din... articol complet

Biscuiți suedezi pentru Crăciun

Data:17.12.2009

Saffransbullar (turtițe cu șofran) și pepparkakor (biscuiți cu ghimbir) sunt cele mai... articol complet

Pâté de ficat

Data:17.12.2009

Atribut al bucătăriei franceze şi belgiene deopotrivă, pâté-ul este denumirea generică a... articol complet

Ghee

Data:15.12.2009

Element indispensabil al bucătăriei indiene şi al celor arabe, ghee (untul clarifiat)  este... articol complet

Chiftele din carne

Data:15.12.2009

În lumea culinară există cel puţin două certitudini: că fiecare cultură culinară... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]