Numa' bun de pus pe masa
Vită glazurată în vin roşu şi oţet balsamic
Data:16.01.2010Mai simplă decât o spune numele său aparent preţios, această friptură vă va uimi prin... articol complet
Chifteluţe suedeze
Data:16.01.2010Pentru cine a încercat măcar o dată în viaţă chifteluţele suedeze – Köttbullar... articol complet
Friptură de miel cu lămâie şi oregano
Data:15.01.2010Arni me patates sto fourno (miel cu Cartofi la cuptor) este o friptură zdravănă de miel cum... articol complet
Lup de mare cu scoici la cuptor
Data:14.01.2010Carnea unui răpitor cum este lupul de mare are o dulceaţă şi un gust deosebite, mai ales... articol complet
Supă de broccoli şi brânză
Data:14.01.2010Supa de broccoli cu brânză cheddar (sau cedar) este o combinaţie de... articol complet
Croque monsieur avec Croque madame
Data:13.01.2010Croque Monsieur este numele unei tartine calde, cu şuncă şi brânză, servită de regulă... articol complet
Biftec tartar
Data:11.01.2010Biftecul tartar (beefsteak tartare, în originalul englez) este o mâncare doar pentru... articol complet
Clătite cu brânză de vaci şi stafide
Data:09.01.2010Un desert la îndemână, fără să-şi piardă din eleganţă, clătitele cu brânză de vaci... articol complet
Friptură de miel cu sos de vin roşu
Data:09.01.2010O friptură care respiră bucătărie italiană prin toţi porii. Carnea de miel, friptă... articol complet
Creveţi cu porc afumat
Data:08.01.2010Peninsula iberică reprezintă pentru ardeleni cam ce reprezintă Grecia pentru românii din sud... articol complet
Ciorbă de pui rădăuţeană
Data:07.01.2010Una dintre cele mai îndestulate ciorbe româneşti, dreasă cu smântână şi acrită cu o... articol complet
Tuslama
Data:07.01.2010Tuslamaua – alături de ciulama – face parte din moştenirea culinară turcă a... articol complet
Supă de peşte cu fructe de mare
Data:06.01.2010Există în fiecare bucătărie etnică cel puţin o reţetă de peşte specifică şi... articol complet
Jamon
Data:05.01.2010Jamón este cuvântul spaniol pentru șuncă, dar folosit internațional desemnează șunca... articol complet
Friptură spaniolă de iepure cu ciuperci de pădure
Data:05.01.2010Această friptură dens-aromată își trădează la fiecare pas originile iberice. Întâlnită... articol complet
Cantuccini – biscuiţi toscani cu migdale
Data:04.01.2010Cantuccini este numele biscuiţilor toscani, tari şi aromaţi, uscaţi şi parfumaţi.... articol complet
Salată de avocado cu somon afumat
Data:04.01.2010O salată rapidă, tartinabilă, potrivită pentru oricând, dar mai ales pentru momentele... articol complet
Mouhalabieh – budincă libaneză
Data:03.01.2010Mouhalabieh este numele unei budinci libaneze, pe bază de lapte, aromată cu apă de potrocale... articol complet
Chifteluţe marinate
Data:03.01.2010Alăturarea unui sos chiftelelor este cea mai la îndemână metodă de a le transforma dintr-o... articol complet
Ciorbă de cartofi cu afumătură
Data:03.01.2010cartofii sunt doar un pretext în această compoziţie de toamnă-iarnă din care răzbat aromele... articol complet