Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Vită glazurată în vin roşu şi oţet balsamic

Data:16.01.2010

Mai simplă decât o spune numele său aparent preţios, această friptură vă va uimi prin... articol complet

Chifteluţe suedeze

Data:16.01.2010

Pentru cine a încercat măcar o dată în viaţă chifteluţele suedeze – Köttbullar... articol complet

Friptură de miel cu lămâie şi oregano

Data:15.01.2010

Arni me patates sto fourno (miel cu Cartofi la cuptor) este o friptură zdravănă de miel cum... articol complet

Lup de mare cu scoici la cuptor

Data:14.01.2010

Carnea unui răpitor cum este lupul de mare are o dulceaţă şi un gust deosebite, mai ales... articol complet

Supă de broccoli şi brânză

Data:14.01.2010

Supa de broccoli cu brânză cheddar (sau cedar) este o combinaţie de... articol complet

Croque monsieur avec Croque madame

Data:13.01.2010

Croque Monsieur este numele unei  tartine calde, cu şuncă şi brânză, servită de regulă... articol complet

Biftec tartar

Data:11.01.2010

Biftecul tartar (beefsteak tartare, în originalul englez) este o mâncare doar pentru... articol complet

Clătite cu brânză de vaci şi stafide

Data:09.01.2010

Un desert la îndemână, fără să-şi piardă din eleganţă, clătitele cu brânză de vaci... articol complet

Friptură de miel cu sos de vin roşu

Data:09.01.2010

O friptură care respiră bucătărie italiană prin toţi porii. Carnea de miel, friptă... articol complet

Creveţi cu porc afumat

Data:08.01.2010

Peninsula iberică reprezintă pentru ardeleni cam ce reprezintă Grecia pentru românii din sud... articol complet

Ciorbă de pui rădăuţeană

Data:07.01.2010

Una dintre cele mai îndestulate ciorbe româneşti, dreasă cu smântână şi acrită cu o... articol complet

Tuslama

Data:07.01.2010

Tuslamaua – alături de ciulama – face parte din moştenirea culinară turcă a... articol complet

Supă de peşte cu fructe de mare

Data:06.01.2010

Există în fiecare bucătărie etnică cel puţin o reţetă de peşte specifică şi... articol complet

Jamon

Data:05.01.2010

Jamón este cuvântul spaniol pentru șuncă, dar folosit internațional desemnează șunca... articol complet

Friptură spaniolă de iepure cu ciuperci de pădure

Data:05.01.2010

Această friptură dens-aromată își trădează la fiecare pas originile iberice. Întâlnită... articol complet

Cantuccini – biscuiţi toscani cu migdale

Data:04.01.2010

Cantuccini este numele biscuiţilor toscani, tari şi aromaţi, uscaţi şi parfumaţi.... articol complet

Salată de avocado cu somon afumat

Data:04.01.2010

O salată rapidă, tartinabilă, potrivită pentru oricând, dar mai ales pentru momentele... articol complet

Mouhalabieh – budincă libaneză

Data:03.01.2010

Mouhalabieh este numele unei budinci libaneze, pe bază de lapte, aromată cu apă de potrocale... articol complet

Chifteluţe marinate

Data:03.01.2010

Alăturarea unui sos chiftelelor este cea mai la îndemână metodă de a le transforma dintr-o... articol complet

Ciorbă de cartofi cu afumătură

Data:03.01.2010

cartofii sunt doar un pretext în această compoziţie de toamnă-iarnă din care răzbat aromele... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]