Pasiune pentru bucatarie

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 05.06.2009

RETETE517
PRIETENI67
Retete / Peste

Somon cu sos de smantana

In Somon la 18 Feb 2012

  Rondelele de somon se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie se topeste 50 g unt si se pun rondelele de somon. Se tine pe foc aproximativ 20 minute, la foc mic, intorcandu-le cu grija, din cand in cand, apoi se scot pe o farfurie. Sos:...

Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata

In Pangasius la 5 Noi 2011

Pestele se spala, se usuca cu un prosop absorbant, se condimenteaza si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.   Sos:  Intr-o cratita/tigaie se pune untul si se topeste, apoi se adauga faina si se amesteca cu...

Chiftelute de peste cu cartofi nature

In Pangasius la 18 Oct 2011

Chiftele Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau in robotul de bucatarie si se marunteste. Ceapa si usturoiul se toaca marunt,cartoful se da pe razatoare,painea se inmoaie in apa,apoi se scurge si se faramiteaza. Carnea de peste se amesteca cu restul ingredientelor si se...

Bors de peste

In Peste la 21 Noi 2010

Se pun legumele la fiert cu sare si piper.Separat se fierbe pestele in apa cu sare . Cand sunt aproape fierte legumele se adauga orezul si se mai lasa 10-15 min pana fierbe.  Cand acestea s-au fiert se adauga pestele scurs si se lasa la foc mic. Dupa primul clocot se pune borsul dupa...

Macrou cu cartofi la cuptor

In Peste la 21 Noi 2010

Macroul se curata si se spala,se condimenteaza si se pune pe gratar,sa se rumeneasca putin.Se aseaza intr-o tava pestii. Cartofii se curata de coaja si se fierb 10-15 min in apa cu sare! Pe langa pesti se aseaza cartofii,ceaoa taiata bucati mai mari si usturoiul tocat.Peste cartofi am...

Saramura de peste

In Peste la 21 Noi 2010

Pestele se curata,se spala si se "cresteaza".Se condimenteaza si se pune pe gratar,pana se rumeneste pe ambele parti foarte bine.Se aseaza intr-o tava pana se pregateste saramura. Intr-o oala se pune apa,sare,piper si rosiile taiate si se da in cateva clocote;la final se adauga...

Plachie de peste

In Peste la 12 Sep 2010

Pestii se taie bucati potrivite,se condimenteaza,se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei. Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solzisori.Cand ceapa este sticloasa se adauga morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat marunt.Cand legumele s-au inmuiat se adauga rosiile tocate si...

File de pangasius pane

In Pangasius la 14 Mar 2010

Filele de pangasius se taie bucati potrivite,se sareaza,se pipereaza si se pun intr-un castron unde am stors zeama de lamaie si se lasa 30 min la marinat. Oul se bate cu o lingura de apa si sare. Bucatile de peste se trec prin faina,ou,pesmet si se frig in ulei incins. Se servesc cu feliute...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 18.02.2012

Somon cu sos de smantana

publicat la 13.02.2012

Retete de la cititori, editia II

publicat la 07.02.2012

Prajitura cu foi de miere

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]