aziz

1

Bucataras
incepator

Tg Neamt

Bucataras din 07.09.2010

RETETE294
PRIETENI112
Retete / Mancaruri cu carne

Limba de vaca cu masline

In Vita la 24 Ian 2011

se fierbe limba cu putina sare(cam 3 ore)se taie cubulete apoi.ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu usturoiul.cind devine stravezie se adauga limba,vinul condimentele si spre sfarsit  pasta de tomate si maslinele ,dam citeva clocote si servim cu orez spre exemplu.

Chiftelute umplute cu masline verzi

In Vita la 22 Ian 2011

amestecam toate ingredientele si formam bilute din amestec iar in mijloc inchidem cite o maslinuta.asezam in tava chiftelutele si dam la cuptorul preincalzit 200 grade cam 25-30 minute.sau in functie de cit de rumene le doriti.

Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi

In Pui la 15 Ian 2011

pieptul de pui se pune la marinat de cu seara ,se sareaza pipereaza se taie usturoiul  felii si se amesteca cu 2 linguri ulei de masline cu care se maseaza pieptul. il impachetam in folie si-l dam la frigider pina a doua zi. a doua zi inainte de a-l pune la cuptor se scot feliile de...

Varza cu carne tocata si orez

In Vita la 12 Ian 2011

Taiem varza fideluta. Ceapa cubulete la prajit in putin ulei, adaugam rosiile cojite si taiate cubulete +morcovul dat pe razatoarea mica. Lasam la inabusit cind totul este destul de fiert, adaugam carnea tocata si amestecam continuu ; Punem pasta de tomate citeva minute inca si adaugam varza si...

Ficat de vita prajit cu mamaliga

In Ficat la 10 Ian 2011

prajim ficatul direct in ulei incins cu capacul deasupra. La sfarsit saram si adaugam usturoi dupa gust . Mamaliga nu e cazul sa va spun cum se face doar ca eu la sfarsit adaug cam 50 gr unt ,o face mult mai fina. E asa de simplu tot dar atit de bun ...mai ales pentru ficatul nostru mai exact...

Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor

In Pui la 4 Ian 2011

pregatim umplutura mai intii taiem si calim ceapa in putin ulei adaugam pipotele si inimioarele taiate marunt adaugam condimentele si o cana de apa ,cind au fiert bine adaugam si ficatelul si orezul. Mai adaugam apa si lasam sa mai dea 2-3 clocote. Pregatim pieptul si pulpa pt umplut si...

Piept si pulpe de pui la cuptor

In Pui la 2 Ian 2011

curatam carnita si facem cu virful cutitului buzunarele . amestecam uleiul cu supa instant cu oregano curcum ,curry,rosia zdrobita daca nu avem copiii putem pune putin ardei iute verde. amestecam carnea cu acesta pasta si usturoiul taiat feliute si lasam cam o ora in frigider. dupa...

Cus cus cu pui

In Pui la 21 Dec 2010

se spala si portioneaza carnita si se pune la fiert si se stringe spumica.legumele se spala si se taie cit mai mari cu putinta si se pun impreuna cu puiul la fiert se adauga sarea, piperul,boia de ardei ,curcum si semintele de marar se lasa la fiert spre sfirsit se adauga pasta de tomate.cuscusul...

Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari

In Pui la 9 Dec 2010

se da prin masina de tocat carnea si piinea ,pisam usturoiul si-l amestecam cu carnea .tocam patrunejelul si il punem in compozitie se adauga ouale si restul condimentelor.piinea o puteti umezi putin.din aceasta pasta formam bilute pe care le prajim in ulei incins.se scot pe servetele absorbante...

Mansaf(cea mai veche mincare beduina)

In Oaie la 28 Noi 2010

se spala si curata bine carnita si se pune la fiert.se ia spuma dupa care adaugam legumele taiate cit mai mari.in mod normal ceapa , ardeiul iute si rosiile ar trebui trase in ulei incis dar eu am sarit faza asta, carnea are destula grasime nu am vrut sa adaug si uleiul.se adauga apoi...

Orez cu morcov si ciuperci ,aripioare de pui si salata

In Pui la 25 Noi 2010

se curata si se taie ceapa se pune apoi in tigaie cu putin ulei se adauga morcovul dat pe razatoare.cind legumele devin moi adaugam cutia cu ciuperci mai lasam pe foc 10 minute dupa care adaugam orezul +minuta de mazare(2 pahare orez=4 pahare apa)si punem cele 4 pahare cu apa amestecam bine punem...

Musaca cu pui si ciuperci

In Pui la 22 Noi 2010

se da pieptul de pui prin masina de tocat.ceapa se taie si prajeste impreuna cu usturoiul.se adauga carnea se lasa pe foc cam 10 minute dupa care se condimenteaza;se face un sos din pasta de tomate si un pahar de apa calda  care se toarna peste carne se mai lasa 10 minute impreuna; se pune...

Meurav of(amestec de pui )

In Pui la 21 Noi 2010

se taie si prajeste ceapa atit cit sa devina ca sticla;se taie cubulete marunte pieptul, pipotele,inimioarele se pun peste ceapa impreuna cu aripioarele.se potriveste de sare piper se adauga turmericul supa instant si usturoiul taiat in patru. ficatelul se va pune la sfirsit.se lasa 2-3...

Carne de oaie cu humus

In Oaie la 18 Noi 2010

se pun toate ingredientele si carnea in oala minune; se umple oala cu apa si se lasa la fiert 1h30 min;poate  fi servita simpla sau cu orez ori cus cus;la sf poate fi data la cuptor 30 min numai cit sa se rumeneasca carnea.

Orez in doua culori

In Mancaruri cu carne la 10 Noi 2010

se pune uleiul intr-o oala la incins, cind incepe sa sfiriie se pune un pahar de orez doar unul si se prajeste pina ajunge la culoare maronie se amesteca incontinuu pentru a nu se arde; cind incepe a se colora se adauga ceapa taiata marunt si se continua prajirea pina se ajunge la culoarea maro...

Mincarica la cuptor

In Mancaruri cu carne la 7 Noi 2010

se curata legumele si se taie cubulete,ceapa se taie pestisori;se aseaza in tava ;din pasta de tomate ,supa instant ,sarea,piperul,semintele de marar se face un sface un sos care se toarna peste legume si carnita ,sos ce trebuie sa acopere componentele.se acopera cu folie si se da la cuptor 1h30...

Magluba

In Pui la 3 Noi 2010

se portioneaza puiul si se pune la fiert,se ia spuma ,se adauga o ceapa taiata pestisori, usturoiul,frunzele de telina si condimentele toate. rosiile le feliem si le dam deoparte.celelalte legume se feliaza sau se taie cubulete si se prajesc ;se scot pe hirtie absorbanta.cind supa este gata...

Bame cu kebab

In Mancaruri cu carne la 1 Noi 2010

se taie ceapa si se pune la calit in jumatate pahar de ulei cind ceapa este calita se adauga usturoiul, taiat in patru si pasta de tomate  se adauga bamiile si se pune apa fierbinte peste ele se lasa la fiert aproximativ 30 min Kebab: se pune carnea tocata intr-un castron...

Pui cu garnitura de orez si sos de rosii

In Mancaruri cu carne la 24 Oct 2010

Se pregateste mai intii puiul cu sos: se taie pieptul in cubulete,se da prin faina;se pune in tigaie jumatate pahar de ulei si se lasa la incins ;cind incepe sa sfiriie punem cubuletele de carne pe care le lasam cit sa prinda culoarea aurie se scot cu paleta pe o farfurie.in acelasi ulei...

Afisate 31 - 49 din 49 retete    

Postari recente

publicat la 21.06.2012

Sambusek cu carne tocata

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Retete preferate
Pufulica

Voturi:39

Amandina (2)

Voturi:49

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]