aura78

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 17.02.2014

RETETE37
PRIETENI12
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv cu branza

In Aperitive / Garnituri la 14 Mar 2014

Branza parmiggiano si pecorino romano da-o prin razatoare si pune-o deoparte. Branza elemental si fontal tai-o cubulete si pune-o la fel deoparte. Acum bate ouale cu sare si piper,(Piper poti pune mai mult daca iti place piperat ,ramane la gustul fiecaruia. ).Adauga untul in prealabil topit...

Tarta tricolora

In Aperitive / Garnituri la 8 Mar 2014

ALUAT Curata spanacul si fierbel 4 minute .Strecoara-l si lasa-l sa se raceasca.Mixeaza spanacul pana cand obtii un pure.Adauga faina ,untul rece taiat cubulete ,oul si putina sare.Mixeaza totul impreuna ,pana se omogenizeaza totul.Pune aluatul intr-un bol  si pune-l la frigider...

Rulou de piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2014

Fierbe pieptul de pui impreuna cu cartoful si morcovii. Intr-un castron pune : cartoful,pieptul de pui si morcovii mixati.Adauga patrunjel taiat marunt ,branza rasa ,oul ,2 linguri de pesmet si amesteca bine totul .Adauga nucsoara ,daca iti place . Pune compozitia ,pe o hartie de copt si...

Tarta cu sunca si branza

In Aperitive / Garnituri la 28 Feb 2014

Pune foaia de foietaj  intr-o tava rotunda .Cu furculita inteapa toata suprafata . Pune un strat de sunca (folosind toata sunca ) si deasupra un alt strat de branza.Eu cum am avut tava mai micuta ,cu marginile ce dadeau in afara ,am acoperit jumatate din tarta,intepand din nou cu...

Panzerotti de cartofi cu mozzarella si sunca

In Aperitive / Garnituri la 23 Feb 2014

Fierbe cartofii. Cand sunt fierti tritureaza-i  si lasa-i sa se raceasca .  Într-un castron bate oul cu uleiul de masline ,adaugati-l putin cate putin  cartofilor striviti . Se amestecă totul bine .  Se condimentează cu sare si piper , se adauga branza , faina...

Risotto cu champinon

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2014

Taie ceapa marunt si pune-o la calit intr-o cratita cu ulei de masline,cand este calita adauga cubuletul de Knor, el champiñon taiat in cubulete mici si vinul . Lasa-le inca 2 minute sa se caleasca impreuna ,pe urma adauga orezul si un pahar de apa, amesteca cu o lingura de lemn.Cand...

Risotto cu fructe de padure

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2014

Taie ceapa marunt si caleste-o in unt. Adauga fructele de padure taiate marunt (eu am pus fructe de padure congelate) si paharelul de wisky. Adauga orezul, dupa 2 minute adauga apa. Putin cate putin pana cand orezul este copt. Condimenteaza dupa gust .La sfarsit adauga taleggio taiat cubulete si...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 08.05.2014

Fusilli cu broccoli si carnat

publicat la 05.05.2014

Brownies cu ciocolata si nuci

publicat la 05.05.2014

Iepure cu cartofi si rozmarin

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

”Cand o sa mai slabesti si tu?”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]