Articole

Hai Hui prin Maramures (3) Suior cota 1000

Postat de: diaconta in Bucataras hai hui

Am promis ca o sa revin sa va fac cunostinta cu alte locuri minunate din Maramuresul meu. Sunt unele locuri altfel decat altele,locuri care ti se lipesc de suflet la primul contact.Citeste continuarea

Viata mea in restaurant

Postat de: Cristi_Roman in Restaurante

Cum-necum se cam fac doua luni de cand lucrez in restaurantul asiatic de care v-am zis mai demult. Nu conteaza cifrele, datele, etc – ci conteaza ce-am acumulat in aceasta perioada sau, mai...Citeste continuarea

Atentie, dupa prinz vom opri logarea pentru citeva ore!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Mutam siteul in casa noua, adica in data-centerul Hostway. Astfel, pentru citeva ore vom opri posibilitatea de logare. Va cerem scuze pentru acest inconvenient. Ne reintilnim dupa ce aranjam prin...Citeste continuarea

Azi, restaurantul Bucatarasul cel dibaci lanseaza un program de educatie culinara!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Miercuri, 30 martie 2011, restaurantul "Bucatarasul cel dibaci" lanseaza programul de educatie culinara "Secretele bucatarasului". Proiectul va cuprinde 5 seminarii gratuite adresate publicului...Citeste continuarea

Guacamole

Postat de: argentina in Vegan/Raw vegan

GUACAMOLE este o reteta simpla pentru una face un aperitiv.Am gasit-o pe un site american si mi-am permis s-o traduc pentru voi..Incepeti prin a amesteca lamiie,sare,piper Cayen, trei fructe de...Citeste continuarea

Cosercuta cu bunatati

Postat de: diaconta in Cu de toate

Din toate obiceiurile de Sarbatoare,cel mai drag imi este acela de a merge la Biserica in ziua de Paste cu cosercuta cu bunatati,cosercuta in care punem cate putin din tot ceea ce punem pe masa...Citeste continuarea

Student in bucatarie (3): transarea unei pulpe de vita

Postat de: Cristi_Roman in Tehnici

Am asteptat cu interes sesiunea de la scoala legata de canea de vita: de la transarea unei pulpe intregi de vita (cu spate) pana la portionarea diferitelor tipuri de fripturi si apoi prepararea lor...Citeste continuarea

Leurda

Postat de: Corina33 in Legume

Pana mai ieri habar nu aveam ce este leurda. Asa ca am dat o tura pe Google si mi s-a parut tare interesant ce am gasit.Citeste continuarea

Scortisoara protejeaza sistemul nervos

Postat de: Bunica in Condimente

Am gasit in revista "Taifasuri "un articol despre scortisoara si m-am gandit ca....poate cineva este interesat de acest condiment renumit, are si calitati recunoscute de remediu naturist.Citeste continuarea

Cum se obtin perlele de aur

Postat de: Ina in Bucataras hai hui

Azi am primit pe e-mail aceste fotografii , pe care cu drag vi le impartasesc, alaturi de cateva cuvinte despre cum se obtin perlele de aur.... :)Citeste continuarea

Miyajima - locul meu de suflet

Postat de: mitinita in Bucataras hai hui

Dupa faza cu Istanbulul, am promis ca va duc in locul meu special...Poate si din cauza celor intamplate in Japonia, ma tot duce gandul acolo...Citeste continuarea

Anul Nou Persan

Postat de: retetepersane in Bucataras hai hui

Nowruz semnifica inceputul anului pentru oamenii din Afghanistan, Azerbaijan, Iran, Tadjikistan si alte teritorii descendente ale Imperiului Persan. Este celebrat si de curzii din Georgia, Irak,...Citeste continuarea

Student in bucatarie (2): sosuri celebre si preparate din legume

Postat de: Cristi_Roman in Tehnici

Daca in episodul de debut al cursului culinar pe care-l urmez in Dublin am vorbit pe scurt despre legume si supele de baza, astazi m-am gandit sa comasez urmatoarele doua episoade/zile de curs pe...Citeste continuarea

Legumele primaverii

Postat de: panacris in Legume

Am gasit undeva acest articol, si m-am gandit ca ar fi interesant si pentru voi!!!! Il gasitti si pe www.cristinapana.yolasite.comCiteste continuarea

Kiwi, mai bun decat o aspirina!!!

Postat de: panacris in Fructe

Kiwi te pastreaza in forma. Ai mancat vreodata agrise chinezesti? Esti sigur ca nu? Este vorba despre kiwi, fructe originare din China, descoperite de americani abia prin anii '60. Desi la prima...Citeste continuarea

Va place Cola?

Postat de: deyutzky in Cu de toate

Am gasit cateva experimente legate de aceasta bautura, va invit sa le urmarim impreuna :PCiteste continuarea

(FINAL - UPDATE 17 APRILIE) Experiment: Cat rezista si cum se comporta in timp un burger de casa?

Postat de: Cristi_Roman in Cu de toate

Daca experimente legate de burgerii industriali s-au mai facut, de catre marile ziare, sau chiar pe acest site, in legatura cu ce se intampla cu acestia daca sunt lasati neatinsi o lunga perioada...Citeste continuarea

Copacul European al Anului

Postat de: mitinita in Cu de toate

Putin patriotism local...Arborele european al anului este din Harghita, un tei de 500 de ani din comuna Leliceni,care sta la baza dealului Bocskorok si ii tine umbra unei biserici.Citeste continuarea

Student in bucatarie (1): introducere in lumea legumelor si a supelor

Postat de: Cristi_Roman in Tehnici

La putin timp dupa ce m-am angajat intr-un restaurant din Dublin, indeplininadu-mi, in prima faza, un vis mai vechi si foarte intens, a venit o alta veste: am fost acceptat si inscris la cursurile...Citeste continuarea

Eliminaţi toxinele mâncând

Postat de: panacris in Dieta

Natura ne oferă cele mai bune remedii pentru „otrăvurile” acumulate de organism în urma dezmăţurilor alimentare Autor: SÎNZIANA STANCU 8 martie 2011Citeste continuarea

Semnificatia zilei de 8 martie

Postat de: LUK in Cu de toate

Nu as vrea sub nici o forma sa stric starea de eufoerie ce ne cuprinde pe toate in aceasta zi dar m-am gandit ca e bine sa stim ce inseamna aceasta zi cu adevarat..pe langa ce am dorit noi sa o...Citeste continuarea

La conacul secuiesc

Postat de: mihaelar63 in Restaurante

Dedic acest modest articol bucatarasilor din lumea intreaga , cuprinzand cu gandul si inima atat pe cei ce sunt aproape cat si pe cei mai de departe . Am facut cu drag poze care sper sa va placa .Citeste continuarea

Istanbul

Postat de: mitinita in Bucataras hai hui

M-am dus sa stau o saptamana dupa o zi m-am si intors...pierdusem si pozele si tocmai am dat de cateva pe care le postasem pe un site.Citeste continuarea

Ornamente pentru decor

Postat de: asubana in Cu de toate

Elemente pentru decor in divrese forme - cand ai musafiri,daca vrei sa pregatesti ceva special,platouri,etc.Citeste continuarea

8 martie: concurs pentru mamici, dar cu premii pentru pici!

Postat de: Bucataras in Concurs

Bucataras s-a hotarit sa va provoace la un concurs! Va fi un concurs pentru mamici, dar cu premii pentru pici! Nu se va desfasura nici cu voting, nici cu preparare de retete!Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]