Într-un bol se pun întâi ingredientele lichide – 3 oua, laptele, apa minerala, untul topit, le amestecam bine după care adaugăm: faina cernuta, sarea, zaharul și drojdia și ușor le omogenizam cu telul. Amestecul...
Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Într-un bol puneți zaharul cu untul tăiat cubulețe și mixați 3 min, după care adaugați ouăle pe rand, unul cate unul continuând sa mixați la viteza maxima....
Se taie pieptul de pui în fășii subțiri pe care le punem într-un castron și adaugam peste jumătate pahar de vin alb, sare, piper, cimbru, amestecam pieptul de pui cu aceste condimente si lasăm preparatul la macerat...
Curățăm pestele, îl spălăm, îl porționăm în felii mai groase și îl frigem sau putem sa îl punem pe un strat de sare la cuptor pentru a nu face prea mult fum în bucătărie. Coacem roșiile,le...
Folosesc sarea roz de himalaya in toate preparatele mele deoarece este mai sanatoasa,contine minerale, este bogata in mod natural in iod, asa ca acesta nu mai trebuie adaugat artificial cum se intampla la sarea de bucatarie din supermarket. La...
Tiramisu reţetă originală
Separam ouale, galbenusurile de albusuri. Se freaca bine galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana cand devine o crema albicioasa, cu aspect de crema.
Albusurile se bat separat cu un varf de sare. Cand...
Desert clatite pufoase – Mananci de nu te mai opresti
Într-un bol se pun întâi ingredientele lichide – 3 oua, laptele, apa minerala, untul topit, le amestecam bine după care adaugăm: faina cernuta, sarea, zaharul și drojdia și ușor le omogenizam cu telul. Amestecul...