Praporul se pune in apa rece pe vreo 15 minute.
Toate maruntaiele e necesar sa le spalam bine sub jet de apa si le lasam sa se scurga bine .Carnea ( optional ) se taie in bucatele mai mici.
Ceaunul se incinge bine cu ulei, se adauga toate maruntaiele taiate bucati mari 3-5 cm si se pragesc...
Se condimenteaza , se sareaza bucata de carne ,se unge cu adjica , la dorinta se da forma dreptunghiulara carnii . Se inveleste in hirtie de pergament , se leaga cu sfoara, si se pune la marinat in frigider pentru 2 zile.
Dupa 2 zile punga cu carne se...
Bucata de slanina mai mare se pune in congelator sa inghete. Cu un cutit lung si ascutit se taie fasii subtiri de slanina. Fiecare fisie se presare cu sare si piper rosu sau negru pe ambele parti. Se ruleaza, se inveleste in hirtie de aluminiu sau pelicula pt bucatarie. Rulourile pregatite...
Cighiri din organe de porc
Praporul se pune in apa rece pe vreo 15 minute. Toate maruntaiele e necesar sa le spalam bine sub jet de apa si le lasam sa se scurga bine .Carnea ( optional ) se taie in bucatele mai mici. Ceaunul se incinge bine cu ulei, se adauga toate maruntaiele taiate bucati mari 3-5 cm si se pragesc...
Pastrama din carne de porc
Se condimenteaza , se sareaza bucata de carne ,se unge cu adjica , la dorinta se da forma dreptunghiulara carnii . Se inveleste in hirtie de pergament , se leaga cu sfoara, si se pune la marinat in frigider pentru 2 zile. Dupa 2 zile punga cu carne se...
Mezel de slanina
Bucata de slanina mai mare se pune in congelator sa inghete. Cu un cutit lung si ascutit se taie fasii subtiri de slanina. Fiecare fisie se presare cu sare si piper rosu sau negru pe ambele parti. Se ruleaza, se inveleste in hirtie de aluminiu sau pelicula pt bucatarie. Rulourile pregatite...