
publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Varza murata
Se indeparteaza primele foi de varza daca sunt ofilite, avem grija ca varza sa nu fie inghetata. Asezam pe fundul butoiului cateva crengute de marar si asezam varza, pe la mijloc punem si radacinile de hrean despicate in doua si sfecla rosie taiata felii mai groase. Punem din nou varza, mararul...
Pepeni murati
Pentru inceput, pepenii trebuie intepeti langa codita, sa aiba pe unde sa isi traga saramura si ii asezam in butoi sau unde ii puneti voi, urmeaza crengile de visin care trebuie puse obligatoriu pt a pastra coaja pepenilor tare. Adaugam morcovul si telina taiate fasii sau rondele, ardeii iuti,...
Frunze de vita de vie pentru iarna
Se pune borsul la fiert impreuna cu cele 4 linguri de sare pentru a opari frunzele de vita de vie. La fundul borcanul se pune cateva fire de marar. Dupa ce s-au racit frunzele se pun una peste alta cate 5 frunze si se rotesc,se fac asa pana la ultima frunza. Se aseaza in borcan si se...