Se incinge cuptorul la 180 g C.
Caisele se lasa intr-o strecuratoare, la scurs.
Budinca se face conform indicatiilor de pe plic si se lasa la racit. Se pune folie alimentara peste, sa nu se formeze crusta.
Se freaca margarina cu...
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se formeaza bilute mici.
Eu am format bilute de 15 g fiecare, dar au fost prea mari, va sfatuiesc sa le faceti de 10g (daca sunt prea mari depasesc conturul formei si nu mai ies frumoase,...
Untul se freaca spuma cu 80 g zahar. Se adauga faina amestecata cu cacaua si nuca.
Albusurile se bat spuma cu restul de zahar (80 g) si se adauga la compozitia de mai sus, amestecand prin invaluire.
Se coace la 180 grade C .
Dupa...
Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi (bain marie).
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul pana isi schimba culoarea si cresc in volum.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga, in transe, in compozitia de oua,...
Se bat ouale spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga uleiul in fir subtire.
Faina se amesteca cu praful de copt si alunele, apoi se adauga la oua, alternand cu iaurtul.
Se unge forma de guguluf cu ulei, se toarna in ea...
Felicitari, Alina, pentru cei 3 ani de bucataras! La cat mai multi si la cat mai multe retete frumoase, alaturi de noi!