
publicat la 18.01.2014
publicat la 02.06.2013
publicat la 02.06.2013
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Macrou in sos rosu cu masline
Curata ceapa si morcovul, apoi toaca ceapa marunt si morcovul taie-l rondele; asaza legumele intr-o tava cu putin ulei si da totul la cuptor circa 5 minute, pan ace legumele se rumenesc usor. Intre timp, curate pestele de intestine, taie-I capul si coda si apoi portioneza-l in bucati...
Lamele de calamari pane
1. Spalam bine lamelele de calamar in apa rece, apoi , daca este nevoie le taiem in fasii mai mici; 2. Lasam calamarul la scurs si pregatim aluatul pentru pane, dintr-un pahar de bere, un ou si un pahar de faina, la care adaugam pentru un gust mai bun si putin sos de soia si pasta de ardei...