publicat la 24.08.2013
publicat la 21.08.2013
publicat la 21.08.2013
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Pulpe de iepure cu mazare
Primul pas este sa punem pulpele de iepure la marinat (foarte important!). Deci intr-un bol incapator punem apa cu un pahar de otet si jumate de pahar de vin alb, semintele de fenicul, un catel de usturoi, o frunza de dafin si pulpele spalate cu apa si frecate cu zeama de lamaie. Le lasam la...
Rulada de iepure in sos de morcovi si varza calita
Mai intai de toate se curata legumele:ceapa,usturoiul,morcovii si leusteanul si se taie cubulete,se pun intr-un bol. Se incalzeste o cratita lata si incapatoare,se toarna uleiul de masline,in masura marimii ruladei de iepure si se pune la rozolit rulada cu snur cu tot,se inchide capacul si se...
Chiftelute in sos si mazare scazuta
Pentru chiftelute: Intr-un bol am amestecat carnea cu ouale, putina sare, putin piper, usturoiul pisat bine, parmezanul si pesmetul. Am amestecat cu o furculita pana a devenit omogena compozitia, am format in palma niste bilute care le-am prajit in ulei de soia, le-am scos pe un servetel de...
Spezzatino de vitel cu cartofi la cuptor
Foarte simplu: 1.Am taiat ceapa fin,si am pus-o intr-o cratita cu 2 catei de usturoi si un fir de ulei de masline,am rozolit putin si am adaugat si morcovii taiati marunt impreuna cu coada de leustean.Am rozolit toata compozitia,dar nu mult. 2.Am spalat carnea de vitel sub jetul de apa,apoi...
Hamburger pe pat de crema de avocado si rosii
Am curatat avocado de coaja si sambure si am facut un pireu cu furculita, am condimentat cu sare, ulei de masline, o lingurita de otet, o lingurita de zeama de lamaie, piper, nucsoara, mustar. Am taiat o rosie mare si am folosit cateva felii ca ornament de floare, am condimentat cu un fir de ulei...
Piept de pui in sos curry, reteta aromata si delicioasa
Preparare Piept de pui in sos curry, reteta aromata si delicioasa Foarte simplu: 1.Spalam pieptul de pui si il frecam cu jumate de lamaie si apoi cu sare ca sa nu aiba miros,iar spalam si uscam cu hartie de bucatarie. 2.Punem o cratita joasa pe foc cu un pic de ulei de masline si...
Carne cu sos de morcovi si garnitura de mazare
Pregatirea dureaza putin mai mult, dar merita cu siguranta. Mai intai punem bucata de carne intr-o cratita incapatoare, cu toate mirodeniile, uleiul de masline, ceapa, morcovii si o lasam sa se rozoleasca putin, apoi adaugam si vinul, tuica, apa cat cuprinde. Saram, punem si ardeiul iute si...
Filet Welington dupa Gordon Ramsey
Am inceput punand o tigaie incapatoare pe foc cu ulei de masline,apoi carnea,morcovii cubulete,ciupercile,sare,usturoi,doua foi de dafin,rozmarin,toate mirodeniile si am lasat la calit. Am pus si un pahar de vin,am pus capacul si l-am lasat mai mult de o jumate de ora la copt,pana s-a patruns...