adasev12

1

Bucataras
incepator

Huedin, Cluj

Bucataras din 09.07.2010

RETETE436
PRIETENI167
Retete / Dulciuri

Dolce senza nome

In Dulciuri la 4 Oct 2010

intai am facut cafeaua si am turnat-o peste biscuiti sa se  inmoaie bine, i-am amestecat pana s-au facut ca o pasta. crema am batut-o cu laptele bine cu mixerul am batut si frisca. jumatate din frisca am amestecat-o cu crema si 2 lingurite de dulceata...a rezultat un gust...

Tiramisu reţetă originală

In Prajituri la 2 Oct 2010

Tiramisu reţetă originală Ouale se separa albusul de galbenus cu mare atentie sa nu ajunga nici un firicel de galbenus in albusuri, ca nu se mai bat bine. Galbenusurile se freaca spuma cu 150 g zahar( eu cand frec galbenusurile cu zahar folosesc pudra) apoi se adauga mascarponele si se...

Gem portocale cu nuci

In Dulceata / Gem la 30 Sep 2010

portocalele se curata de coaja fff bine, se desfac felii si apoi se taie cubulete. se pune zaharul deasupra, se lasa cam 30-50 min. cu zaharul, ca sa lase suc. se pune apoi la foc mic si se lasa la fiert, amestecand din cand in cand; dupa 20 min se adauga o lamaie taiata felii ( sau doar...

Profiterol la minut

In Dulciuri la 30 Sep 2010

se prepara crema la rece, cu lapte de la frigider, conform instructiunilor.( se paote folosi orice tip de crema doriti). eu am luat cu preparare la rece ca sa fie mai rapida. frisca se bate bine. fiindca am avut inghetata alba, m-am gandit ca n-o sa dea bine sa fie cam totul alb, asa ca am...

Budinca de ciocolata fructata

In Prajituri la 18 Sep 2010

mai intai se prepara budinca dupa reteta...eu nu pun niciodata 500 ml lapte fiindca nu se intareste suficient. in timpul fierberii budincii se adauga si fulgii de cocos. se lasa sa stea vreo 5 min macar, s ase domoleasca putin. se toarna apoi in forme cate doua linguri  de budinca, se...

Ciambella cu ananas

In Prajituri la 15 Sep 2010

se amesteca bine ouale cu zaharul, se adauga uleiul, sucul de ananas, sarea si mai apoi faina amestecata cu praful de copt, se mixeaza f bine sa se amestece  . se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt ( sau poate fi si unsa si tapetata cu faina) sau in forme speciale de gogosi,...

Schiacciata cu struguri

In Prajituri la 11 Sep 2010

se freaca bine galbenusurile cu zahar pudra si se adauga treptat uleiul, amestecandu-se bine. se adauga apoi laptele si se omogenizeaza. se bat spuma albusurile cu 2 lg de zahar si se incorporeaza in compozitie. s e adauga faina in ploaie amestecata cu praful de copt si se amesteca bine sa...

Desert tort Diplomat cu piscoturi

In Torturi la 9 Sep 2010

Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra pe baie de abur pana devine o spuma cremoasa, apoi se adauga laptele si ciocolata si se amesteca bine. Se lasa sa se topeasca, dar sa nu dea in clocot, doar pana se ingroasa putin, ca o ciulama. Se ia craticioara de pe foc si se da la rece, iar cand e...

Clatite cu budinca de ciocolata si piersici garnistite cu frisca si crema caramel

In Prajituri la 19 Aug 2010

la compozitia pt clatite nu mai am ce sa adaug...cum am mai spus, e reteta postata de MIHa- o gasiti la ea( multumesc Miha pt idee, mi-a placut aluatul) se face budinca de ciocolata cu 400 ml lapte si o piersica taiata cubulete, se da la rece si se umplu clatitele. se asaza in forma in care...

Chec de cacao fructe

In Prajituri la 21 Iul 2010

Se incinge in prealabil cuptorul la 180 grade. 1.Margarina se freaca spuma pana ce zaharul s-a topit ( eu am pus zahar pudra) si se adauga pe rand ouale, zaharul vaniliat, sarea, laptele si faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.stins cu lamaie( eu am facut gresala sa pun ouale intregi...

Chec cu cacao

In Prajituri la 10 Iul 2010

se bat ouale ca la tort. galbenusurile se freaca cu uleiul si parfuld e copt stins cu o lingurita otet. se adauga in albusurile batute cu zaharul si vanilia apoi se incorporeaza faina invartind incet  se ia putin din compozitie si se amesteca cu cacao apoi se pune in tava...

Afisate 151 - 161 din 161 retete    

Postari recente

publicat la 07.01.2014

Tort de Sfantul Ioan

publicat la 03.01.2014

Bilute cu rom

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]