Trifoicupatrufoi

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 30.05.2019

RETETE9
PRIETENI84
Retete

Salata de naut cu ton

In Salate la 31 Aug 2021

Nautul se pune in apa, se fierbe si se lasa apoi la racit. Rosiile cherry le taiem in doua, ceapa rosie taiata rondele fin, frunzele de patrunjel le tocam marunt. Ardeii copti se curata de coaja si seminte si se taie fasii subtiri. Le asezam toate legumele intr-un castron apoi punem tonul si...

Desert Tiramisu

In Prajituri la 31 Aug 2021

Pentru crema amestecam branza cu zaharul, apoi cu cate un galbenus de ou puse pe rand si la final se mixeaza cu mixerul frisca lichida incorporata cate un pic in crema de branza. Intr-o tava dreptunghiulara punem un rand de piscoturi inmuiate in cafea+lichior,1/3 din crema,iar un rand de...

Clatite cu dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 31 Aug 2021

Dovlecelul se curata de coaja, se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama. Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga laptele, uleiul si faina. Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia. La sfarsit adaugam dovlecelul si verdeata...

Desert placinta cu prune (mosocoarna)

In Prajituri la 31 Aug 2021

Pentru aluat punem intr-un castron laptele caldut, zaharul si drojdia cu 2 linguri de faina(este ca o maia pentru paine).Se lasa la dospit 10 minute. Faina se amesteca cu sarea, untul si oul, apoi punem maiaiua crescuta si framantam pana devine un aluat care se desprinde de maini.Daca mai cere...

Desert cozonac pufos cu ciocolata si nuca

In Prajituri la 21 Apr 2020

Intr-un castron punem faina cernuta si in mijlocul ei adaugam laptele cu drojdia dizolvata si putin zahar si lasam la dospit 10 minute .Apoi dupa ce a crescut, adaugam restul de zahar, galbenusurile, coaja de la o lamaie, untul topit si racit. Amestecam si la final adaugam in fir uleiul. Se...

Paine impletita

In Piine la 21 Apr 2020

 Pentru inceput adaugam drojdia uscata in laptele caldut. Cernem faina, adaugam sarea, cele 2 oua si laptele amestecat cu drojdie. Apoi adaugam uleiul si framantam aluatul pana obtinem un aluat elastic. Se lasa la dospit in loc caldut pana isi dubleaza volumul. Aluatul astfel crescut...

Cornuri pufoase cu unt

In Aperitive / Garnituri la 21 Apr 2020

Intr-un castron mai mare punem faina si facem in mijloc loc pentru laptele caldut si drojdia, zaharul si putina faina. Se lasa la dospit 10 minute (ca sa activeze drojdia) apoi se adauga 50 gr unt (restul de unt ramane pentru uns foile), iaurtul, ouale si sarea. Se framanta pana se obtine o coca...

Desert tort cu crema de afine si branza

In Torturi la 16 Feb 2020

Pentru blat separam ouale,  albusurile le batem spuma, apoi adaugam zaharul si galbenusurile si la final praful de copt amestecam cu faina si dat prin sita. Se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus. Se coace intr-o forma rotunda la 180 grade C, 45 minute. Gelatina se pune...

Supa crema cu broccoli

In Supe la 28 Ian 2020

Intr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli. Lasam sa fiarba 7-8 minute. Nu trebuie sa fie foarte moale. Intre timp calim in ulei ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a fiert broccoli, se strecoara, dar pastrand apa in care a fiert. Intr-un castron punem...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 31.08.2021

Salata de naut cu ton

publicat la 31.08.2021

Desert Tiramisu

publicat la 31.08.2021

Clatite cu dovlecei

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]