publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciabatta cu masline
Am pregatit aluatul cu masina de facut paine si am taiat maslinele bucatele mici, daca gasiti luati masline in ulei sunt mult mai aromate decat cele in apa. Am adaugat maslinele la aluat si am lasat sa dospeasca programul complet la masina. Modelam apoi ciabatta,...
Pizza cu ceapa verde si kaiser
Avem nevoie de aluat de pizza ( preparat dupa metoda clasica de 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare, compozitia este pt 2 pizza. Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul...
Paine bio cu multicereale
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si l-am lasat sa dospeasca , apoi am modelat 2 painici.Una dintre ele am crestat-o dupa un model german cu taieturi adanci suprapuse in patrat, cate 4 linii si una am impletit-o dupa un model aratat de Mihaela in blogul ei, ador forma...
Inel cu ceapa si cereale
Eu am facut aluatul cu maina de facut paine, am pus toate ingredientele de la inceput, mai putin cerealele care le-am pus cand era aproape gata framantat aluatul. Am lasat pe programul de framantat si dospit de 1,50 ore si apoi am modelat doua suluri lungi si subtiri. Le-am rasucit si...
Pizza diavola
Aluat de pizza preparat dupa metoda mea obisnuita ( 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare ( care nu trebuie sa intre in contact cu drojdia in prima etapa asa ca eu o pun exact cand incep sa framant) . Se...