Se taie aripioarele si se spala bine. Se ia fiecare in parte si se da cu sare, piper, boia dulce si se pun toate intr-un vas. Se adauga iaurtul si se amesteca bine pentru a fi toate aripioarele acoperite. Se lasa la frigider 5-6 ore.
Dupa ce a trecut timpul, se ia fiecare aripioara si se...
Lintea se pune la inmuiat pentru cel putin 6 ore, timp in care schimbam apa de 2-3 ori. Cand este bine inmuiata, se clateste si se strecoara printr-o sita.
Pieptul de pui se pune la fiert si cand e gata, se taie bucati mici.
Morcovul se da pe razatoare si ceapa se taie marunt. Se pun la...
Spalam inimioarele, le taiem codita, iar pipotele le impartim in 2 daca sunt prea mari si le punem la fiert. Aruncam prima apa si punem iar la fiert. Trebuie lasate circa 30-40 minute pentru a se patrunde usor cu furculita.
Calim ceapa intr-o tigaie cu ulei, punem apoi inimioarele si pipotele...
Punem fasolea in apa cu o seara inainte de pregatire.
Punem fasolea la fiert. Nu adaugam sare in ea pentru ca se va fierbe mai greu.
Avem grija sa schimbam apa de 3 ori cand incepe sa clocoteasca, pentru a evita problemele la stomac.
Eu am avut o fasole foarte buna, in 45 de minute s-a...
Se curata cartofii si morcovii si se taie felii, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Adaugam ceapa taiata julien, legumele mexicane, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Presaram uleiul si apoi amestecam toate componentele, iar la final adaugam apa.
Carnea de pui se...
Feliem cat mai subtire pieptul de pui.
Amestecam ouale cu apa, faina, sarea si piperul pana facem o compozitie groasa ca o smantana. Daca vi se pare subtire, mai adaugati putina faina.
Punem uleiul la incins. Fiecare snitel il intepam cu furculita si il trecem prin compozitia cremoasa de...
Fasolea se pune in apa cu o seara inainte de a fi pregatita, ca sa se inmoaie.
A doua zi o punem la fiert, schimbam apa de 3 ori pentru a nu avea probleme la stomac. Scarita o taiem bucatele si o punem in fasole, ca sa fiarba impreuna. Adaugam ceapa uscata curatata (o lasam intreaga)....
Se pune iepurasul cu o seara inainte de a fi gatit intr-un vas cu vinul si condimentele pentru a fi mai fraged cand il pregatim.
Se fierbe ficatul de pui si se sfarama cu furculita. Se caleste ceapa si usturoiul verde taiate marunt. Se pune peste ficatul maruntit, apoi se adauga cele 2 oua,...
Aripioare crocante
Se taie aripioarele si se spala bine. Se ia fiecare in parte si se da cu sare, piper, boia dulce si se pun toate intr-un vas. Se adauga iaurtul si se amesteca bine pentru a fi toate aripioarele acoperite. Se lasa la frigider 5-6 ore. Dupa ce a trecut timpul, se ia fiecare aripioara si se...
Mancare de linte verde cu piept de pui
Lintea se pune la inmuiat pentru cel putin 6 ore, timp in care schimbam apa de 2-3 ori. Cand este bine inmuiata, se clateste si se strecoara printr-o sita. Pieptul de pui se pune la fiert si cand e gata, se taie bucati mici. Morcovul se da pe razatoare si ceapa se taie marunt. Se pun la...
Mancare de pipote si inimioare de pasare
Spalam inimioarele, le taiem codita, iar pipotele le impartim in 2 daca sunt prea mari si le punem la fiert. Aruncam prima apa si punem iar la fiert. Trebuie lasate circa 30-40 minute pentru a se patrunde usor cu furculita. Calim ceapa intr-o tigaie cu ulei, punem apoi inimioarele si pipotele...
Carnati de casa cu iahnie de fasole
Punem fasolea in apa cu o seara inainte de pregatire. Punem fasolea la fiert. Nu adaugam sare in ea pentru ca se va fierbe mai greu. Avem grija sa schimbam apa de 3 ori cand incepe sa clocoteasca, pentru a evita problemele la stomac. Eu am avut o fasole foarte buna, in 45 de minute s-a...
Ghiveci de legume cu carne de pui
Se curata cartofii si morcovii si se taie felii, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Adaugam ceapa taiata julien, legumele mexicane, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Presaram uleiul si apoi amestecam toate componentele, iar la final adaugam apa. Carnea de pui se...
Snitele de pui
Feliem cat mai subtire pieptul de pui. Amestecam ouale cu apa, faina, sarea si piperul pana facem o compozitie groasa ca o smantana. Daca vi se pare subtire, mai adaugati putina faina. Punem uleiul la incins. Fiecare snitel il intepam cu furculita si il trecem prin compozitia cremoasa de...
Mancare de fasole cu scarita afumata
Fasolea se pune in apa cu o seara inainte de a fi pregatita, ca sa se inmoaie. A doua zi o punem la fiert, schimbam apa de 3 ori pentru a nu avea probleme la stomac. Scarita o taiem bucatele si o punem in fasole, ca sa fiarba impreuna. Adaugam ceapa uscata curatata (o lasam intreaga)....
Iepure pe pat de cartofi
Se pune iepurasul cu o seara inainte de a fi gatit intr-un vas cu vinul si condimentele pentru a fi mai fraged cand il pregatim. Se fierbe ficatul de pui si se sfarama cu furculita. Se caleste ceapa si usturoiul verde taiate marunt. Se pune peste ficatul maruntit, apoi se adauga cele 2 oua,...