Sabina

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 23.04.2009

RETETE100
PRIETENI16
Retete / Pizza

Paine Wassa

In Piine la 9 Iul 2009

Facem maiaua din drojdie, un praf de sare, o lingura de faina si o ligura apa! Lasam cateva minute la odihnit. Amestecam faina cu cereale, tarate si ieburile de Provence, seminte. Adaugam si drojdia, uleiul de masline, apoi restul de apa framantam si lasam la odihnit 10-30 min! Intindem o foaie...

Mini-pizza 4 formaggio

In Pizza la 9 Iul 2009

Pregatim aluat precum la reteta de paine Wassa. Lasam la dospit, apoi intindem o foaie din care formam bucati mici cu ajutorul unui pahar. Adaugam cele patru feluri de branza si presaram din belsug oregano. Dam la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute. Sunt absolut delicioase! Pofta...

Baghetele frantuzesti

In Piine la 24 Iun 2009

Facem o maia din drojdie, doua linguri de apa calduta, faina si un praf de sare. Lasam la dospit vreme de 10 minute. Apoi intr-un vas punem toata faina amestecata cu tarate de grau si in mijloc facem o adancitura unde punem maiaua. Adaugam uleiul de masline, restul de sare, mierea si ierburi de...

Turte ca la bunica

In Pizza la 15 Mai 2009

Facem un aluat din toate ingredientele de mai sus si il lasam la dospit jumatate de ora. Impartim aluat in bucatele mai mici pe care le intindem. Coacem pe ambele parti turtele noastre intr-o tigaie de teflon. Eu inlocuiesc cu succes painea cu aceste turte. Acestea se pot combina cu diferite...

Pizza Romana

In Pizza la 12 Mai 2009

Intindem aluatul direct in tava tapetata cu hartie de copt si adaugam sosul de rosii in care am adaugat o lingurita de rozmarin pe toata suprafata acestuia. Ornam cu sunca de Praga si mozzarela. Presaram pe deasupra oregano. Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute (depinde de cuptor)....

Pizza Hawai

In Pizza la 12 Mai 2009

Pregatim aluatul de paine, lasam la dospit timp de o ora. Intindem aluatul, punem mai intai sosul de rosii, presaram oregano. Urmeaza ananasul taiat bucatele, sunca si mozzarella. Dam la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Pizza trebuie sa fie facuta pe talpa aluatului. Pofta buna!...

Pizza Marguerita

In Pizza la 11 Mai 2009

Pregatim un aluat ca de paine. Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Intindem aluatul dandu-i forma rotunda, ungem cu sos de rosii si apoi punem feliile de branza mozzarella. Condimentam cu sare si oregano. Dam la cuptor pentru 20-30 de minute.   Pofta buna!

Chifle aromate

In Piine la 29 Apr 2009

Facem o gropita in mijlocul fainii si punem drojdia topita in putin lapte, mierea, rozmarinul si uleiul de masline. Adaugam treptat laptele caldut si framantam. Obtinem un aluat pe care il lasam la odihna vreo ora. Untul la temperatura camerei il amestecam cu usturoi pisat, sare, rozmarin si...

Pizza cu sunca

In Pizza la 28 Apr 2009

Framantam un aluat din toate ingredientele (mentionate pentru aluat) pe care il lasam la crescut vreo 2 ore. Intindem aluatul cu mana in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu suc de rosii, presaram cascaval si adaugam fasii de sunca de Praga, bucatele de masline, fasii de ardei gras....

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]