Amestecam ingredientele si framantam circa 10 minute pana obtinem o coca
Modelam si intindem coca pana obtinem un rotund cu diametru de aproximativ 30 cm.
O asezam in tava acoperita cu foaie de copt
Lasam la crescut la caldura aproximativ 30 minute
Formam mici gauri in care adaugam...
Cernem faina peste care adaugam praful de copt, sarea si zaharul. Le amestecam cu un tel si apoi omogenizam cu untul topit
Adaugam berea si omogenizam. Vom obtine un aluat destul de lipicios pe care il asezam intr-o forma (am folosit o forma rotunda cu diametrul 24 cm) unsa cu unt....
Incalzim laptele, in care diluam drojdia cu praful de zahar. Atentie! Laptele trebuie sa fie doar caldut. Formam astfel maiaua.
Intr-un bol turnam restul de faina. Facem o adancitura in faina si turnam maiaua.
Lasam sa se odihneasca un sfert de ora, apoi turnam restul de...
Frecam drojdia cu zaharul pana se formeza o pasta pe care o turnam intr-o adancitura formata in faina. Adaugam uleiul de masline, sarea si apa minerala. Framantam pana se formeza un aluat.
Lasam la crescut la cald jumatate de ora.
Luam cate o mana din aluatul crescut si intindem cu...
Focaccia
Amestecam ingredientele si framantam circa 10 minute pana obtinem o coca Modelam si intindem coca pana obtinem un rotund cu diametru de aproximativ 30 cm. O asezam in tava acoperita cu foaie de copt Lasam la crescut la caldura aproximativ 30 minute Formam mici gauri in care adaugam...
Paine cu bere
Cernem faina peste care adaugam praful de copt, sarea si zaharul. Le amestecam cu un tel si apoi omogenizam cu untul topit Adaugam berea si omogenizam. Vom obtine un aluat destul de lipicios pe care il asezam intr-o forma (am folosit o forma rotunda cu diametrul 24 cm) unsa cu unt....
CHIFLE CU CARNE
Incalzim laptele, in care diluam drojdia cu praful de zahar. Atentie! Laptele trebuie sa fie doar caldut. Formam astfel maiaua. Intr-un bol turnam restul de faina. Facem o adancitura in faina si turnam maiaua. Lasam sa se odihneasca un sfert de ora, apoi turnam restul de...
MINI-CALZONE
Frecam drojdia cu zaharul pana se formeza o pasta pe care o turnam intr-o adancitura formata in faina. Adaugam uleiul de masline, sarea si apa minerala. Framantam pana se formeza un aluat. Lasam la crescut la cald jumatate de ora. Luam cate o mana din aluatul crescut si intindem cu...