publicat la 03.01.2017
publicat la 26.08.2016
publicat la 09.02.2016
Cea mai bună zi pentru tine o să fie într-o joi,când, la ora 20.12, afli că ai câştigat la 5 din 40 cu numerele 20, 12, 32, 8 şi încă unul, ce ti se va arăta în spuma de la cafeaua de dimineaţă în fix ziua ta de naştere.
Bucataras.ro
[email protected]
Biscuiti cu budinca de vanilie
Intr-un bol, se amesteca margarina cu zaharul pudra. Se adauga paful de budinca si faina si se amesteca foarte bine. Se intinde bine si se decupeaza cu forma dorita (noi am folosit trenuletul). Intr-o tava, se pune hartie de copt si se asaza trenuletele. Se coc doar cateva minute,...
Jeleu de portocala
Se pune sucul de portocala intr-o oala sa se incalzeasca. Se adauga gelatina, se amesteca si se lasa pana cand se dizolva ( aproximativ 10 minute). Daca se face spuma se ia cu o lingurita. Se gusta si daca e necesar se adauga o lingurita de zahar sau miere. Se toarna in forme de silicon, se...
Biscuiti cu cascaval
Cascavalul se da pe gaura cea mai mica a razuitorului, apoi se amesteca cu toate ingredientele. Se formeaza o rulada cu un diametru de 5 cm si se infoliaza si sse pune in frigider minim 2 - 3 ore. Rulada se feliaza la 6 mm aproximativ. Intre tip se pune in tava artie de copt. Feliile se aseaza...
Felie sport
Biscuitii il macinam si adaugam restul ingredientelor, il amestecam bine si il intindem intr-un vas Yena mai mare si-l punem la frigider. Ciocolata se rupe in bucatele mai mici, il punem intr-un bol si-l adaugam 2 linguri de ulei.Il amestecam deasupra aburii, dupa care il turnam pe amestecul...
Cornulete cu rahat
Ingredientele se amesteca intr-un bol, se imparte in patru bucati. Pe fiecare bucata se intinde si se unge cu untura calda si se ruleaza. Dintr-o rulada iese aproximativ 20 - 25 de cornulete. Luam o rulada, o feliem cam la 1 cm si il intindem. Dupa ce am intins ungem cu untura calda si umplam...
Rulada cu cocos
Prima data macinam biscuitii, punem intr-un bol si adaugam toate ingredientele pentru aluat si amestecam. Amestecam si toate ingredientele pentru crema. Amestecul de biscuiti il intindem pe o folie, ca sa fie la grosimea de 0.5 cm si peste biscuiti il intindem si crema. Peste crema am pus...