Patricia Iordache

1

Bucataras
incepator

Bucuresti/Popesti-Leordeni

Bucataras din 27.02.2013

RETETE263
PRIETENI343
Retete / Bauturi

Bautura rece, cu lapte si banana congelata

In Bauturi la 28 Iul 2013

Taiem banana felii. O punem pe o farfurie si o bagam la congelator. Lasam minim 4 ore (eu am lasat de seara pana dimineata). Punem bucatile de banana congelata in vasul mixerului de mana, adaugam mierea, laptele si mixam cateva minute pana obtinem o crema densa. Turnam 1/2 din amestec in...

Inimioare de cafea inghetata, cu lapte (Ice coffee)

In Cafea la 28 Iul 2013

Preparam o cafea la ibric, astfel. Punem apa sa fiarba, adaugam cafeaua si zaharul, amestecam si lasam sa se raceasca. Strecuram cafeaua folosind o sita pentru ceai. Luam o forma pentru cuburi de gheata (ce forma avem sau dorim) si turnam cafeaua in fiecare compartiment al formei. Punem...

Cum se prepara visinata

In Bauturi la 21 Iul 2013

Cum se prepara visinata. Curatam visinele de codite si de frunze, le spalam si le asezam intr-o damigeana. Presaram zahar peste ele, miscam usor damigeana astfel incat zaharul sa acopere toate visinele. Lasam la loc insorit aproximativ 7-10 zile pana cand zaharul se topeste si devine sirop....

Socata reteta bunicii

In Bauturi la 18 Mai 2013

Socata reteta bunicii Se pun toate ingredientele intr-un vas incapator (eu am pus intr-un borcan pentru muraturi), acoperim vasul cu o hartie si lasam pentru 5-6 zile la macerat, la temperatura camerei. Amestecam in lichidul obtinut cam de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Cand incepe sa...

Limonada cu menta

In Bauturi la 12 Apr 2013

Stoarcem lamaile si sucul obtinut il amestecam cu apa, zaharul si menta (sau esenta de menta). Amestecam foarte bine, pana se dizolva zaharul. Punem sucul intr-o carafa si lasam la frigider pentru o ora. Servim in paharul decorat cu o felie de lamaie proaspata putin crestata cat sa stea pe...

Mix pentru ciocolata calda (pudra, home made)

In Bauturi la 21 Mar 2013

Cum preparam mixul: Ciocolata se baga 10-15 minute la congelator ca sa nu se topeasca cand o radem pe razatoarea cu gauri mici. Daca se mai topeste pe parcurs o mai punem putin la congelator, o scoatem si continuam sa o radem. Punem ciocolata rasa intr-un vas incapator, adaugam cacao,...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 18.05.2014

Pasta de sardine

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Râsul elimină stresul şi tensiunea. Acum te uiţi la monitor şi râzi. Nu-i aşa că te simţi mai bine?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]