publicat la 25.04.2014
publicat la 17.04.2014
publicat la 15.04.2014
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
“Courtesan au Chocolat”, desertul din filmul “The Grand Budapest Hotel”
ALUATUL Pasul 1 Am pus apa, laptele şi sarea la fiert. Se adaugă untul în bucăţi şi zahărul. Pasul 2 În momentul în care încep să fiarbă, se retrage de pe flacără şi se varsă făina dintr-o mişcare, frecând energic pasta...
Red Velvet Cupcakes (cu suc de sfecla rosie)
Pasul 1 Ingredientele uscate se amestecă într-un bol (făina, cacaua, bicarbonatul). Pasul 2 Untul se bate spumă cu zahărul şi vanilia. Pasul 3 Peste untul spumă am adăugat oul bătut ca pentru omletă, şi jumătate din amestecul ingredientelor...
Cupcakes cu ciocolata
Pasul 1 Untul şi ciocolata neagră se topesc in bain marie. Pasul 2 Ouăle se bat spumă cu zahărul. Pasul 3 Se adaugă şi laptele şi cele două compoziţii se unesc. Pasul 4 La sfârşit se încorporează şi făina amestecată cu praful de copt, cu o...