MyCookingLife

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 27.07.2011

RETETE33
PRIETENI65
Retete / Mancaruri cu carne

Pachetele de pui pane cu cascaval

In Pui la 19 Noi 2011

Se imparte carnea in 4 bucati egale. Se cresteaza, apoi se bate fiecare bucata cu ciocanul de snitele. Se sareaza si se pipereaza.  Se aseaza cascavalul si castravetele pe mijloc, apoi se ruleaza ca o sarma. Se dau prin apa foarte rece, faina, ou si apoi prin pesmet.  Daca este...

Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval

In Porc la 6 Oct 2011

Se cresteaza fiecare bucata de carne pe lungime (2-3 taieturi), apoi se bate cu ciocanul de snitele, pana se obtin foi subtiri, uniforme. Se ung cu ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Se ung foile de carne cu mustar Dijon, apoi se aseaza ciupercile taiate felii si sotate 5 minute la foc...

Legume mediteraneene si snitzel crocant

In Pui la 1 Aug 2011

Se feliaza legumele, cat mai subtire, apoi se sareaza. Se aseaza feliile de legume si mozzarela pe randuri, alternandu-le, intr-o tava unsa foarte bine cu ulei. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras, busuiocul si 2-3 linguri ulei. Se acopera legumele din tava cu acest amestec. Se dau la...

Cotlet de porc aromat si puree cu unt

In Porc la 29 Iul 2011

Cartofii se pun la fiert in apa sarata si o lingura de ulei. Cand sunt fierti (se incearca cu furculita), se iau de pe foc, se scurg de apa si se mixeaza in blender, pana devin o pasta omogena. Se adauga putin cate putin unt, mixand, pana ajunge la consistenta dorita, apoi se amesteca in...

Sote de mazare cu piept de pui

In Pui la 28 Iul 2011

Se calesc la foc mic cuburile de piept de pui, morcovul si usturoiul in jumatate de unt si 1 lingura de ulei, pentru vreo 10-15 minute (pana cand puiul isi schimba culoarea si morcovul se inmoaie). Se adauga mazarea semi-fiarta 10 minute in apa sarata si scursa bine, restul de unt si mararul....

Broccoli cu parmezan si pui pe grill

In Pui la 28 Iul 2011

Se fierbe broccoli in apa sarata 2 minute, pana se fragezeste. Se scurge bine. Untul se topeste intr-o tigaie, la foc mediu.Se adauga firimiturile se paine si cimbrul. Se prajesc pana se rumenesc (1-2 minute), apoi se iau de pe foc.Se adauga parmezanul, broccoli si piperul.Se agita bine ca sa...

Cordon bleu exotic de curcan cu ananas

In Pui la 27 Iul 2011

Se bat feliile de piept cu ciocanul de snitele, in asa fel incat sa se obtina “foi” de carne ce pot imbraca feliile de ananas. Se aseaza pe mijlocul fiecarei bucati de carne o felie de ananas , apoi una de Emmentaler deasupra. Se impatureste carnea in forma de plic si daca nu sta...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 24.03.2012

Calamar pane in cosulete de paine

publicat la 12.03.2012

Inele de calamar si sos de iaurt

publicat la 07.03.2012

Budinca de orez

 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]