publicat la 18.11.2013
publicat la 29.04.2013
publicat la 19.03.2013
Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.
Bucataras.ro
[email protected]
Tort de visine
Galbenusurile impreuna cu zaharul se amesteca bine, pana devine o crema spumoasa.Se adauga praful de copt, praful de sare si treptat (cate 2 linguri)apa amestecand continuu.Cand am terminat adaugam faina dar sa nu fie lingurile incarcate de faina,ci mai degraba rase,ciocolata pe care intre...
Tiramisu reţetă adaptata
Tiramisu reţetă adaptata Se bat 5 galbenusuri cu 50 g zahar pudra. Se amesteca branza de vaci cu mascarponele, dupa care le adaugam impreuna cu 4 cl lichior de migdale, la galbenusurile batute cu zaharul. Punem intr-un vas 300ml espresso si plonjam putin piscoturile dupa care le asezam...
Cornulete cu dulceata
Se amesteca iaurtul, ouale,zaharul,drojdia si praful de sare.Adaugam faina cam 300-400g si continuam sa framantam cu untura. Daca ni se pare prea moale aluatul obtinut mai presaram faina , pana obtinem un aluat mai potrivit. Se lasa 15 min, in repaus,apoi se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si...